Sporturi

Cine transmite la TV Simona Halep – Kateryna Kozlova din turul 3 de la Indian Wells

10.03.2019 | 13:10
Simona Halep într-un meci de la Indian Wells. Cine transmite la TV duelul cu Kateryna Kozlova din turul 3

Simona Halep se duelează cu Kateryna Kozlova în turul 3 de la Indian Wells, iar duelul dintre cele două jucătoare de tenis o să fie transmis la TV de Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Kateryna Kozlova din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep a trecut de Barbora Strycova în turul 2 de la Indian Wells, scor 6-2, 6-4, iar sportiva noastră va juca azi, de la ora 20.00, cu Kateryna Kozlova, pe Stadium 1, în turul 3, iar meciul o să fie transmis în direct pe Digi Sport. Acesta o să fie primul meci direct dintre Simona Halep și Kateryna Kozlova, fapt ce face partida foarte interesantă deoarece fostul număr 1 mondial a recunoscut că nu știe foarte multe detalii despre adversara ei.

Sportiva noastră are posibilitatea să încaseze o sumă frumoasă de bani dacă va trece de Kateryna Kozlova. Simona Halep va primi de la organizatorii turneului de la Indian Wells un cec în valoare de 91.205 de dolari dacă o învinge pe jucătoarea din Ucraina. În schimb, dacă aceasta o să fie eliminată de ocupanda locului 114 WTA, atunci va primi 48.775 de dolari.

Bucuria Simonei Halep după un meci câștigat

Simona Halep poate redeveni lider mondial

Simona Halep are o șansă mare să revină pe locul 1 în clasamentul WTA dacă o să trecă de Kateryna Kozlova, toate acestea după ce Petra Kvitova a fost eliminată în turul 2 de la Indian Wells de Venus Williams, iar Sloane Stephens a fost umilită de Stefanie Voegele, locul 109 mondial.

Naomi Osaka este singura care îi mai poate pune probleme Simonei Halep în drumul spre prima poziție. Amândouă s-au calificat în turul 3 de la Indian Wells, iar sportiva noastră este obligată să joace minimum finala pentru a reveni pe primul loc în clasamentul WTA. Dacă Naomi Osaka va ajunge în sferturi, atunci românca este obligată chiar să câștige turneul pentru a redeveni lider mondial.