Sport

Cine transmite la TV Simona Halep – Kristina Mladenovic, din semifinalele Fed Cup

20.04.2019 | 10:26
Cine transmite la TV Simona Halep  Kristina Mladenovic din semifinalele Fed Cup

Două televiziuni vor transmite partida Simona Halep – Kristina Mladenovic, din semifinalele Fed Cup. Primul meci al seriei dintre cele două țări începe sâmbătă, de la ora 15.00 și se va putea vedea atât la Digi Sport, cât și la Telekom Sport. Întâlnirea ar putea însemna un pas uriaș făcut de echipa României de FED Cup pentru calificarea în ultimul act al competiției. A doua jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep poate aduce primul punct într-o confruntare cu o sportivă mai slab cotată în clasamentul WTA

Cine transmite la TV Simona Halep – Kristina Mladenovic, din semifinalele Fed Cup

Simona Halep recunoaște că abia așteaptă să intre pe teren. Francezii cred că au găsit cheia pentru jocul fostului lider mondial, însă Halep a anunțat mari surprize. ”Nu m-a surprins alegerea lui Mladenovic, ne așteptam. Va fi un meci dificil, dar datele s-au schimbat de la finala jucată cu ea la Madrid. Cred că este o decizie bună și cred că jocul Mihaelei este bun pentru a o învinge pe Garcia.

Am muncit din greu pentru sezonul de zgură și sper să se vadă mâine pe teren. Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă că sunt aptă sută la sută din punct de vedere fizic. Nu se poate compara terenul cu cel de la Stuttgart, aici este o zgură naturală, nu seamănă cu cea din Germania. Am emoții, dar este normal. Sunt concentrată și pusă pe treabă. Îmi doresc să câștig două puncte, dar am încredere și în celelalte fete. Nu contează scorul, contează să câştigăm”, a declarat Simona Halep după tragerea la sorți pentru Digi Sport.

Cine transmite la TV Simona Halep – Kristina Mladenovic, din semifinalele Fed Cup Simona Halep - Andrea Petkovic, Fed Cup Romania - Germania
Simona Halep joacă împotriva Kristinei Mladenovic în primul joc din Franța – România

Halep – Mladenovic se vede la Digi Sport și Telekom Sport

Statistica îi dă mari bătăi de cap Simonei Halep înaintea jocului cu Mladenovic. De altfel, românca stă destul de rău la acest capitol împotriva jucătoarelor din Franța. Singura împotriva căreia are un bilanţ pozitiv este Caroline Garcia, având 5-1 la meciuri directe, ultima victorie fiind consemnată la Montreal 2018, scor 7-5, 6-1. Atât Alize Cornet, cât şi prima adversară, Kristina Mladenovic au avantaj din punctul de vedere al meciurilor directe.

Mladenovic a reușit să o învingă de 3 ori în carieră pe Simona Halep din 5 partide. Ultima oară cele două s-au întâlnit însă în 2017. Anul trecut, de departe cel mai bun al Simonei Halep, românca nu a jucat împotriva Kristinei Mladenovic.

  • 15.00 este ora la care începe partida Simona Halep – Lristina Mladenovic