Simona Halep

Cine transmite la TV Simona Halep – Lesia Tsurenko de la WTA Dubai

19.02.2019 | 18:54
Cine transmite la TV Simona Halep  Lesia Tsurenko de la WTA Dubai
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Simona Halep – Lesia Tsurenko de la WTA Dubai. Partida din optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 dintre Simona Halep și ucraineanca Lesia Tsurenko, care se va disputa miercuri, 20 februarie, în jurul orei 10:30, va putea fi văzut la TV în România .

Simona Halep, cap de serie numărul 3 și locul 2 WTA, a trecut în turul secund de Eugenie Bouchard cu scorul de 7-6 (4), 6-4, în timp ce Lesia Tsurenko, locul 23 în clasamentul mondial, a învins-o cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-3 pe chinezoaica Lin Zhu, jucătoare venită din calificări și locul 107 WTA.

ADVERTISEMENT
Simona Halep lovește mingea din alergare în timpul meciului cu Eugenie Bouchard de la Dubai
Simona Halep lovește mingea din alergare în timpul meciului cu Eugenie Bouchard de la Dubai

Unde se poate vedea meciul dintre Simona Halep şi Lesia Tsurenko de la Dubai

Pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe Lesia Tsurenko, iar partida va fi transmisă de Digi Sport 1. Toate fazele importante ale duelului dintre cele două vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Simona Halep, care nu a particiopat anul trecut la Dubai, are un avantaj consistent în duelurile directe cu Lesia Tsurenko, reușind să câștige toate cele șase întâlniri. Mai mult decât atât, fostul lider al ierarhiei WTA nu a mpierdut decât un singur set în fața ucrainencei, în 2014 la Wimbledon. Ultima partidă dintre cele două a avut loc săptămână trecută, în optimile de finală ale turneului de la Doha, iar Halep s-a impus extrem de lejer cu scorul de 6-2, 6-3.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a jucat finala competiției din Qatar, pe care a pierdut-o în fața belgiencei Elise Mertens, și o prestație bună la Dubai ar face să se apropie extrem de convingător de recuperarea locului 1 în clasamentul WTA, poziție pe care a pierdut-o după Australian Open 2019 în favoarea japonezei Naomi Osaka. Toate calculele pentru recâștigarea poziției de lider în ierahia mondială le găsiți aici.