Sporturi

Cine transmite la TV Simona Halep – Marketa Vondrousova din optimile de finală de la Indian Wells

12.03.2019 | 12:30
Cine transmite la TV Simona Halep  Marketa Vondrousova din optimile de finala de la Indian Wells

Cine transmite la TV Simona Halep – Marketa Vondrousova din optimi de la Indian Wells. Simona Halep se duelează cu Marketa Vondrousova în optimile de finală de la Indian Wells, iar duelul dintre cele două jucătoare de tenis o să fie transmis la TV de Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Unde se poate vedea Simona Halep – Marketa Vondrousova în optimi la Indian Wells

Simona Halep a trecut de Barbora Strycova în turul 2 de la Indian Wells, iar mai apoi de Kateryna Kozlova în turul al treilea. În continuare, sportiva noastră va juca azi, în jurul orei 21.30, cu Marketa Vondrousova, pe Stadium 2, în optimile de finală, iar meciul o să fie transmis în direct pe Digi Sport. Acesta o să fie primul meci direct dintre Simona Halep și Marketa Vondrousova, fapt care întăreşte interesul faţă de această partidă.

Aşadar, Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, va evolua în această seară pentru a fi pe locul 2 WTA în clasamentul LIVE, pentru a se menţine în cursa pentru prima poziţie WTA, dar şi pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Simona Halep la Indian Wells 2019

Simona Halep va avea un nou antrenor la Miami

Florin Segărceanu a declarat de curând că Simona Halep se va putea baza la turneul de la Miami pe ajutorul lui Daniel Dobre, alături de care a mai lucrat în trecut. Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României a vorbit pe larg despre necesitatea unui antrenor la acest nivel.

“Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână … Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei” , a declarat Florin Segărceanu pentru Telekom Sport.