Simona Halep

Cine transmite la TV Simona Halep – Qiang Wang din sferturile de la Miami Open 2019

27.03.2019 | 11:57
Cine transmite la TV Simona Halep  Qiang Wang din sferturile de la Miami Open 2019

Cine transmite la TV Simona Halep – Qiang Wang din sferturile de la Miami Open 2019. Fostul lider mondial a ajuns în această fază a competiției din Florida după un meci extrem de bun în optimi în fața americancei Venus Williams, în timp ce chinezoaica aflată pe locul 18 WTA a învins-o în minimum de sturi pe compatrioata sa Yafan Wang pentru a ajuge între cele mai bune 8 jucătoare de la Miami.

Cine transmite la TV Simona Halep – Qiang Wang din sferturile de la Miami Open 2019

Simona Halep a fost direct acceptată în turul doi, acolo unde a învins-o fără probleme pe Taylor Townsend. Marea piatră de încercare pentru româncă a venit în faza următoare, acolo unde a fost ”chinuită” de slovena Polona Hercog înainte de a ajunge în optimi. Acum, în sferturile de finală de Miami Open 2019, urmează întâlnirea Simona Halep – Qiang Wang, care va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, de la ora 19:00.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, anul trecut în optimile de finală de la Indian Wells, atunci când Simona Halep s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1. Chinezoaica în vârstă de 27 de ani este născută la Tianjin, este jucătoare de mâna dreaptă și a câștigat în cariera sa doar două turnee, ambele în 2018 în țara natală, la Nanchang și Guangzhou.

Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Venus Williams
Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Venus Williams

Halep, șanse mari să redevină lider mondial

Meciul din sferturile de finală de la Miami Open 2019 este extrem de important pentru Simona Halep, care își poate asigura revenirea pe locul 2 în clasamentul WTA dacă o va învinge pe Qiang Wang. Românca va profita astfel de înfrângerea cehoaicei Petra Kvitova din întâlnirea cu Ashleigh Barty. Mai mult, Halep ar putea ajunge din nou în poziția de lider mondial dacă va reuși să se califice în finala de la Miami.

Înaintea partidei Simona Halep – Qiang Wang, bookmakerii au dat-o ca mare favorită pe româncă la calificarea în semifinale. De altfel, românca este principala favorită și la câștigarea turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Halep a participat și în proba de dublu alături de Julia Gorges, dar cele două au fost învinse dramatic în optimi de perechea Monica Niculescu/Abigail Spears.