Sporturi

Cine transmite la TV US Open 2019. Unde vedem meciurile Simonei Halep la ultimul turneu de Mare Șlem al anului

24.08.2019 | 15:46
Cine transmite la TV US Open 2019 Unde vedem meciurile Simonei Halep la ultimul turneu de Mare Slem al anului

Ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open, va debuta luni, 26 august, la New York. Cele mai importante înfruntări ale Grand Slam-ului vor fi transmise în direct în România la TV de postul Eurosport. Șase sportivi ai țării noastre sunt pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Cine transmite la TV US Open 2019

Luni va începe ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open. Turneul va dura 2 săptămâni, finala feminină urmând a se desfășura pe 7 august, în timp ce ultimul act de pe tabloul masculin va fi o zi mai târziu. Toate meciurile imporante ale turneului de la New York vor fi transmise în direct la TV pe teritoriul României de canalul Eurosport.

Cea mai importantă jucătoare a României, Simona Halep, va juca în runda inaugurală la Flushing Meadows marți în jurul orei 20:00, contra americancei Nicole Gibbs, jucătoare venită din calificări. Meciul va avea loc pe arena Louis Armstrong.

Simona Halep joacă marți primul meci la US Open. Sursă Foto: Hepta
Simona Halep joacă marți primul meci la US Open. Sursă Foto: Hepta

Șase români pe tabloul principal

US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului va debuta luni, 26 august, și va avea pe tabloul principal 6 jucători din România. Pe lânga Simona Halep, alți 5 sportivi vor juca, cel puțin în runda inaugurală, la Flushing Meadows.

Monica Niculescu va juca în chiar prima zi, contra Dayanei Yamstremka, favorită 32, pe terenul 4, de la ora României 18:30. Ana Bogdan, jucătoare care a trecut prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal, unde o va înfrunta Heather Dart, într-un meci ce va avea loc pe terenul 14. În a doua zi a turneului, marți, pe terenul 13 va avea loc partida Mihaelei Buzărnescu care o înfruntă pe Andrea Petkovic, iar Sorana Cîrstea va lupta pentru un loc în turul secund cu Katerina Siniakova.

Pe tabloul masculin, România are un singur reprezentant, Marius Copil. Sportivul va debuta la US Open contra lui Ugo Humbert, într-un meci care se va juca pe terenul 8, în jurul orei 22:00.

 

Tags: