Fotbal international

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

19.09.2018 | 11:00
Cine transmite la TV Valencia  Juventus din grupele Champions League Liliecii nu se tem de Ronaldo

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, meci din prima etapă a Grupei H din Champions League. Spaniolii revin în grupele Ligii Campionilor după o pauză de trei ani, în timp ce campioana Italiei vrea să înceapă cu dreptul drumul spre finala care se va disputa pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid.

După transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus, specialiştii o văd pe campioana Italiei drept una dintre echipele care au şanse mari să câştige trofeul în acest sezon. Chiar dacă vor da piept cu starul portughez, spaniolii nu se tem de această confruntare, mai ales că l-au avut ca adversar în La Liga. Suporterii români vor putea urmări meciul Valencia – Juventus, programat miercuri, de la ora 22:00, pe posturile Telekom Sport 2, Digi Sport 2 şi Look Plus.

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, meci din grupele Champions League

Meciul Valencia – Juventus se va disputa miercuri, de la ora 22.00, şi va fi transmis la TV de posturile Telekom Sport 2, Digi Sport 2 şi Look Plus. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit până în prezent în competiţiile europene. Înaintea partidei, Marcelino, antrenorul spaniolilor, a prefaţat duelul contra campioanei Italiei şi a anunţat că jucătorii săi nu se tem de confruntarea cu Cristiano Ronaldo.

“L-am întâlnit pe Cristiano Ronaldo de mai multe ori în sezoanele trecute. Uneori am suferit, dar cuvântul frică nu poate caracteriza starea noastră de spirt înaintea meciului cu Juventus. Putem spune că ne este frică de lucruri care se pot înâmpla în viaţă. Potenţialul lui Juventus este uriaş şi ne vom concentra să reuşim să le dejucăm toate planurile. Juventus este una dintre cele mai bune echipe din Italia. Rezultatele din ligă arată că au calitate. Sunt o formaţie competitivă şi au toate resursele pentru a obţine rezultate foarte bune în Europa. Sunt sigur că este una dintre candidatele pentru trofeu în acest sezon. Ne gândim să câştigăm meciul, iar apoi ne vom gândi la următoarea partidă”, a declarat Marcelino înaintea meciului cu Juventus.

Massimiliano Allegri se teme de presiunea fanilor Valenciei

Massimiliano Allegri a prefaţat la rândul său meciul Valencia – Juventus şi a susţinut că fanii spanioli vor pune presiune pe jucătorii săi. “Este foarte greu să câştigi acolo, mai ales că suporterii lor pun presiune pe jucătorii adverşi. Valencia este cu adevărat o echipă demnă de Liga Campionilor. Toţi spun că Juventus este favorită, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Am venit aici că să câştigăm. Un rezultat de remiză nu ar fi rău, dar dacă vom pierde, lucrurile vor deveni dificile. Este clar că suntem una dintre cele patru sau cinci echipe favorite să câştigăm Liga Campionilor, dar va fi o competiţie dură. Transferul lui Cristiano Ronaldo a crescut starea de spirit a tuturor, doar este cel mai bun jucător din lume. Este cel mai bun marcator al competiţiei”, a declarat Massimiliano Allegri la conferinţa de presă premergătoare meciului Valencia – Juventus.

Ronaldo este pregătit pentru Valencia - Juventus. Cine transmite la TV meciul din Grupa H
Ronaldo este pregătit pentru Valencia – Juventus. Cine transmite la TV meciul din Grupa H