Sporturi

Cine transmite la TV Wimbledon 2019. Simona Halep şi încă 5 românce pe tabloul principal. Marius Copil e singurul pe tabloul masculin

28.06.2019 | 13:21
Cine transmite la TV Wimbledon 2019 Simona Halep si inca 5 romance pe tabloul principal Marius Copil e singurul pe tabloul masculin

Turneul de la Wimbledon va lua startul săptămâna viitoare, iar fanii tenisului din România vor putea urmări în direct la TV toate meciurile Simonei Halep, dar și multe alte dueluri interesante programate pe iarbă de la Londra. 

Cine transmite la TV Wimbledon 2019

Wimbledon 2019 va fi transmis în România de canalele Eurosport începând cu 1 iulie și până pe 14 iulie. Vor fi două săptămâni de vis, Halep luptând pentru a reveni pe podium în ierarhia mondială, dar și pentru a obține primul său titlu din 2019.

Nu-i va fi deloc ușor însă. Iarba nu a fost niciodată suprafața preferată a Simonei, care are o singură finală disputată pe iarbă în toată cariera. Cel mai bun rezultat al său la Wimbledon a fost obținut în 2014, când mergea până în semifinalele turneului. Deținătoarea trofeului la Wimbledon este Angelique Kerber, care trecea în finala de anul trecut de Serena Williams. De altfel, surorile Williams s-au simțit mereu bine la Wimbledon, cele dou cucerind împreună nu mai puțin de 12 titluri la Londra.

Angelique Kerber a triumfat la Wimbledon 2018
Angelique Kerber a triumfat la Wimbledon 2018

Cum arată cotele la pariuri

Serena este cotată cu prima șansă și la ediția din acest an, cu mențiunea că sportiva din SUA nu a avut un an deloc grozav. Williams primește aceeași cotă 5.00 din partea caselor de pariuri ca a lui Ashleigh Barty, campioană de la Roland Garros. Australianaca are o ascensiune fulminantă în ultima vreme, devenind după turneul câștigat la Eastbourne și numărul 1 mondial.

Locul 2 în topul favoritelor este ocupat de Petra Kvitova, cu o cotă de 7.00. Kerber și Osaka au cote identice la trofeu, fiind urmate apoi de Konta și Pliskova. Halep se află pe aceeași linie cu Muguruza, fiecare primind o cotă de 15.00.

Mult mai clare se anunță lucrurile pe tabloul masculin, acolo unde granzii Djokovic, Federer și Nadal sunt favoriți să ajungă cel puțin în semifinale. Veteranul Federer a obținut de curând cel de-al 102-lea titlu ATP din carieră.