Fotbal international

Cine transmite play-off-ul Champions League. Benfica – PAOK la TV

21.08.2018 | 13:26
Cine transmite playofful Champions League Benfica  PAOK la TV

Marți, 21 august, se joacă meciurile din prima manșă a play-off-ului Champions League. Răzvan Lucescu este în prim planul acestei faze a competiției. Tehnicianul român a reușit să o califice pe PAOK Salonic în play-off-ul Champions League și joacă împotriva celor de la Benfica Lisabona pentru calificarea în faza grupelor. Benfica – PAOK se va disputa de la ora 22.00 și va putea fi urmărită la TV, urmând să fie transmisă în direct de postul de televiziune Look Plus.

O altă partidă din play-off, Steaua Roșie Belgrad – Red Bull Salzburg, poate fi urmărită live pe Look TV, tot de la ora 22.00. De asemenea, marți se mai joacă și partida BATE Borisov – PSV Eindhoven.

Cine transmite play-off-ul Champions League. Benfica – PAOK la TV

Răzvan Lucescu joacă, de la ora 22.00 în prima manșă a play-off-ului Champions League. Echipa pe care o antrenează, PAOK Salonic, s-a calificat în această fază a competiției după două meciuri dramatice cu Spartak Moscova. Echipa sa a reuşit să scoată un rezultat de egalitate, 0-0, la Moscova, în returul cu Spartak, după ce s-a impus cu 3-2 în partida de la Salonic. Acolo a fost meciul dramatic, pentru că jucătorii lui Răzvan Lucescu au reuşit să revină încă de pe parcursul primei reprize de la scorul de 0-2 şi acel 3-2 înregistrat la finalul primelor 45 de minute a răms bătut în cuie până la finalul partidei retur. Partida Benfica Lisabona – PAOK Salonic, din play-off-ul Champions League, va fi transmisă în direct pe Look Plus.

Benfica este favorită în confruntarea cu trupa lui Lucescu. Are cotă 1,48 pentru o victorie la casele de pariuri, în timp ce PAOK a primit din partea bookmakerilor cota 8,25. Egalul a fost cotat cu 4,85. Favorit să marcheze este Haris Seferovic, de la Benfica, Jucătorul are cota 2,60.

O altă partidă din play-off, Steaua Roșie Belgrad – Red Bull Salzburg, poate fi urmărită live pe Look TV, tot de la ora 22.00. Sârbii au trecut de ucrainienii de la Spartak Trnava în turul 3 preliminar, în timp ce austriecii au eliminat modesta Shkëndija. Tot marți se mai joacă, în play-off-ul Champions League, partida BATE Borisov – PSV Eindhoven, cu începere de la aceeași oră.