Sporturi

Cine transmite Rogers Cup 2018: Unde o vedem la TV pe Simona Halep la Montreal

06.08.2018 | 13:59
Cine transmite Rogers Cup 2018 Unde o vedem la TV pe Simona Halep la Montreal

Cine transmite Rogers Cup 2018. Ediţia din 2018 a turneului Premier 5 de la Montreal va începe în această săptămână şi va fi transmisă în direct la TV şi în Romania.

Unde putem vedea meciurile de la Rogers Cup 2018. Partidele de la Rogers Cup 2018 vor fi difuzate în direct în ţara noastră de postul de televiziune Digi Sport. Turneul se va desfăşura în perioada 6-12 august la Montreal, în Quebec (pentru WTA) şi în Toronto, Ontario (pentru ATP).

România va avea pe tabloul principal de simplu la Rogers Cup 2018 nu mai puţin de şase reprezentante, după ce Monica Niculescu şi Ana Bogdan au obţinut calificarea duminică, prin victoriile obţinute în ultimul tur al calificărilor. România le avea deja pe cele patru jucătoare direct acceptate pe tabloul de simplu graţie clasamentului, Simona Halep, principala favorită, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Sorana Cîrstea.

Cine transmite Rogers Cup 2018

Aşadar, pe Simona Halep o vom putea urmări la Rogers Cup pe canalele Digi Sport, începând încă de luni, când va evolua alături de Irina Begu în proba de dublu a întrecerii de la Montreal. Echipa pe care o formează cele două românce va evolua, de la ora 19.00, cu perechea Johanna Konta/Shuai Zhang (Marea Britanie/China). Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu sunt şi ele pe tabloul de dublu la Montreal şi le vor întâlni pe japoneza Shuko Aoyama (363 WTA) și pe bielorusa Lidziya Marozava (523 WTA). Dacă trec de primul tur, se vor înfrunta mai departe cu principalele favorite ale competiției, cehoaicele Barbora Krejciknova și Katerina Sinakova.

La simplu, principala favorită de la Rogers Cup va intra cel mai probabil în concurs miercuri. Simona Halep are primul tur liber, iar în turul secund o va întâlni pe câştigătoarea duelului dintre Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, locul 28 WTA, şi Christina Mchale, locul 98 WTA, venită din calificări.

Româncele îşi cunosc adversarele la Rogers Cup

Monica Niculescu, locul 69 WTA, o va întâlni în turul inaugural la Montreal pe Sorana Cîrstea, locul 54 WTA.  Câştigătoarea acestei partide o poate întâlni pe Simona Halep în turul al treilea. Irina Begu va evolua în primul tur al Rogers Cup cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15, iar în turul secund ar da peste învingătoarea dintre Alison van Uytvanck sau Sofya Zhuk, din Rusia. Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, va juca împotriva chinezoaicei Qiang Wang, locul 53 WTA, venită din calificări, având mai apoi şansa să dea peste Elina Svitolina. Ultima româncă ajunsă pe tabloul principal, din calificări, Ana Bogdan, locul 82 WTA, va da piept cu Arina Sabalenka, locul 39 WTA, în prima manşă.

La Montreal, Simona Halep va porni în căutarea celui de-al doilea său titlu la Rogers Cup, după ce a adus trofeul acasă în 2016. Cea mai bună tenismenă a lumii, care a ajuns de curând la 40 de săptămâni în fruntea clasamentului mondial, nu va avea deloc o misiune uşoară în Canada. A doua favorită a competiţiei, Caroline Wozniacki, campioană la Rogers Cup în 2010, va încerca din răsputeri şi ea să ajungă în fazele superioare ale întrecerii. Halep şi Wozniacki, care au cucerit anul acesta primele lor titluri de Grand Slam din carieră, se vor lupta cu Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon.

Tags: