Sporturi

Cine transmite Simona Halep – Sloane Stephens, finala WTA Montreal

12.08.2018 | 15:24
Cine transmite Simona Halep  Sloane Stephens finala WTA Montreal

Cine transmite Simona Halep – Sloane Stephens, finala WTA Montreal. Finala din 2018 a turneului Premier 5 de la Montreal va fi transmisă în direct la TV şi în Romania.

Unde o vedem pe Simona Halep în finala de la Rogers Cup 2018. Ultimul act al competiţiei de la Rogers Cup 2018 va fi difuzat în direct în ţara noastră de postul de televiziune Digi Sport. Turneul se desfăşoară în perioada 6-12 august la Montreal, în Quebec (pentru WTA) şi în Toronto, Ontario (pentru ATP).

O victorie fără emoții cu Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-1, și liderul mondial şi-a asigurat o nouă prezență în ultimul act la Montreal. În 2016 reușea chiar să se impună și să câștige trofeul, după o victorie cu Madison Keys. Anul trecut, când Rogers Cup s-a jucat la Toronto, Simona Halep era învinsă de Elina Svitolina în penultimul act al competiţiei.

Cine transmite Simona Halep – Sloane Stephens, finala WTA Montreal

În finala de la Montreal, Simona Halep o va întâlni pe Sloane Stephens, locul 3 WTA. Aşadar, pe Simona Halep o vom putea urmări în ultimul act al turneului desfăşurat pe hard în Canada pe canalele Digi Sport. Simona şi Sloane se întâlnesc din nou în finala unui turneu, după ce au jucat și ultimul act la Roland Garros în acest an, partidă în urma căreia Simona a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră. Simona Halep – Sloane Stephens se joacă în finala Rogers Cup. După ce a trecut în semifinală de Elina Svitolina, sportiva din Statele Unite ale Americii a vorbit despre partida pe care o va disputa împotriva româncei, iar declarațiile ei au dat de înțeles că nu prea este încrezătoare înainte de finală.

Cine transmite Simona Halep – Sloane Stephens, finala WTA Montreal. Ultimul act al competiţiei de la Montreal va începe la ora 20:30 în Montreal, iar Simona Halep va lupta pentru cel de-al doilea titlu al carierei la turneul din Canada, după cel din 2016, câştigat în faţa americancei Madison Keys. De asemenea, şi finala de simplu masculin dintre Stafanos Tsitsipas şi Rafael Nadal va putea fi urmărită pe Digi Sport duminică noaptea începând cu ora 23:00. Nadal a câştigat Mastersul canadian în 2005, 2008 şi 2013.

Simona Halep în finala Rogers Cup 2018. Românca, pentru a cincea oară în ultimul act în 2018

“Sunt relaxată şi pot să joc cel mai bun tenis. Îmi place terenul, sunt fericită şi astfel pot să câştig meciuri. Am amintiri frumoase din 2016, voi face tot ce pot mâine, în finală, şi mă voi bucura de timpul petrecut aici, la Montreal”, a declarat Simona Halep după partida câștigată în semifinale, cu Ashleigh Barty.

Finala de la Rogers Cup este cea de-a cincea pentru Simona Halep în 2018, liderul mondial reușind să o egaleze la acest capitol pe Petra Kvitova. Românca a mai fost în ultimul act la Shenzhen, Australian Open, Roma și Roland Garros. În Australia a pierdut la mare luptă în faţa danezei Caroline Wozniacki, iar în Italia a cedat în faţa Elinei Svitolina. De asemenea, românca are 41 de victorii în 2018, capitol la care este pe primul loc, cu două mai multe decât a doua clasată, Angelique Kerber.

Tags: