Life

Cine a câștigat iUmor, sezonul 8? Câți bani a luat Edi Vacariu UPDATE

07.06.2020 | 00:09
Cine a castigat iUmor sezonul 8 Cati bani a luat Edi Vacariu UPDATE
Cine va câștiga iUmor, sezonul 8? Câți bani ia norocosul concurent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cel mai urmărit show de umor din țara noastră, iUmor, desemnează în seara aceasta, sâmbătă, 6 iunie, câștigătorul sezonului cu numărul 8. În lupta pentru premiul cel mare au rămas 11 concurenți, câștigătorul fiind în mâinile publicului care va vota candidatul preferat.

UPDATE, ora 00.10: Publicul a decis! Edi Vacariu a câştigat sezonul 8 al iUmor.

Cine sunt cei 11 finaliști care se luptă în seara aceasta la „iUmor”

Săptămâna trecută, sâmbătă, 30 mai, jurații „iUmor” au desemnat cel de-al 11 concurent care se va lupta în marea finală din seara aceasta. Concret, Petre Dănuț Irinel s-a alăturat celor 10 finaliști care au fost desemnați de public câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de umor care va debuta pe micile ecrane începând cu ora 20:00 îi va avea în prim-plan pe cei 11 candidați care se vor lupta pentru un premiu generos, dar și pentru aprecierea publicului. Finala va fi una înregistrată din cauza pandemiei, însă voturile se vor desfășura live după ce concurenții își vor prezenta numerele.

Așadar, pe lângă finalistul ales de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în această seară mai pot fii văzuți pe scena de la „iUmor” de la Antena 1 și Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu.

ADVERTISEMENT

Cum se va desfășura finala sezonului 8 din show-ul „iUmor”

Pandemia de coronavirus i-a obligat pe producătorii emisiunilor din România să ia măsuri speciale pentru a preveni îmbolnăvirea. După ce semifinala de săptămâna trecută s-a desfășurat fără public, finala de sâmbătă, 6 iunie, nu va fi lipsită de schimbări.

Potrivit click.ro, 3 dintre finaliștii show-ului de la Antena 1 nu au putut ajunge în țară din cauza restricțiilor impuse de virus, așadar aceștia vor fi nevoiți să-și prezintă numărul prin videoconferință.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este singura schimbare care are loc în finala „iUmor”. Dacă până acum concurenții ajungeau să fie votați de public dacă primeau două like-uri din partea juraților, de data aceasta trebuie să-i convingă pe toți 3, altfel sunt eliminați.

Care este premiul cu care va pleca acasă câștigătorul „iUmor”

Cei 11 finaliști „iUmor” luptă în seara aceasta un premiu cu o valoare destul de substanțială. Prin urmare, fericitul norocos va pleca acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor putea vota concurentul preferat într-un interval de 20 de minute, votul făcându-se prin SMS la numărul 1313, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din România.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT