Cine va câştiga noul derby al Ardealului?

După ce în sezonul trecut a dat golgheterul campionatului (pe albanezul Llulaku) şi a ratat de puţin calificarea în Play Off, Gaz Metan a trecut în această vară printr-o transformare majoră. Au plecat nu mai puţin de 14 jucători, între care nume grele precum Buzean (retras), Munteanu (transferat la ACS Poli) sau brazilianul Eric (acum la campioana Viitorul). Iar transferurile numeroase, 12 la număr, nu au reuşit să mulţumească fanii. Totuşi, echipa le promite o aventură palpitantă în cea de-a 100-a ediţie a primei divizii din România!

Pariaţi la Superbet.ro pe meciurile ediţiei centenare a campionatului!
https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/631

Cristi Pustai şi băieţii lui au avut un debut dificil de sezon, cu 2 deplasări. Chiar dacă au pierdut pe terenul campioanei Viitorul, ei s-au întors de la Iaşi cu punct câştigat, primul în actuala stagiune. Dar urmează un prim meci acasă, un test extrem de dificil: contra CFR-ului antrenat de Dan Petrescu! Ambii tehnicieni speră să omogenizeze relaţiile de joc în sistemele pe care vor să le impună. În timp ce Pustai a mizat pe 4-2-3-1 în primele două etape, Dan Petrescu a trecut de la 4-4-2 în runda inaugurală, la 4-2-3-1 în etapa a doua.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Pariaţi la Superbet.ro pe meciul Gaz Metan - CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m---cfr-cluj

Primul meci de acasă pentru medieşeni nu e un meci oarecare. În această ediţie a campionatului, duelul Gaz Metan - CFR Cluj poate trece drept Derby-ul Ardealului. Lupii Negri vor evolua pentru prima oară pe teren propriu după semnarea parteneriatului cu Superbet. Compania de betting & gaming a decis să fie unul dintre partenerii ambiţioasei echipe Gaz Metan Mediaş.

Pariaţi şi câştigaţi online la Superbet.ro pe meciul Gaz Metan - CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m---cfr-cluj

Fără gol marcat în actuala stagiune, Gaz Metan e obligată să înscrie şi să câştige. De cealaltă parte, CFR Cluj are în lot jucători cu profil ofensiv, a căror experienţă poate face diferenţa pe tabela de marcaj. Ai cotă 2.05 pentru GG - ambele echipe marchează.

Pariaţi şi câştigaţi online la Superbet.ro pe meciul Gaz Metan - CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m---cfr-cluj

În palmaresul direct, 4 victorii pentru Lupii Negri, 7 remize şi 6 victorii pentru CFR Cluj. În ultimul meci cu Gazul în postura de echipă gazdă, CFR a reuşit să se impună cu 2-1. Dar cel mai frecvent rezultat în meciurile jucate la Mediaş între cele două formaţii e 1-1, scor pentru care Superbet.ro îţi oferă o cotă tentantă: 6.75!

Pariaţi pe scor exact în Gaz Metan - CFR Cluj:
https://www.superbet.ro/match/1188237/gaz-metan-m---cfr-cluj

Pe Superbet.ro şi în cele 597 de agenţii Superbet, vă puteţi transforma în fiecare zi în câştig pasiunea pentru sport şi jocuri!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933