Life

Cine va câștiga Puterea Dragostei Sezonul 2? Dezvăluiri din interior

25.07.2020 | 17:28
Cine va castiga Puterea Dragostei Sezonul 2 Dezvaluiri din interior
S-au aflat câștigătorii de la Puterea Dragostei Sezonul 2. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Se anunță un weekend de foc pentru fanii concurenților care s-au calificat în finala sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei. Cât de curând vom afla numele fetei și băiatului care vor părăsi casa dragostei în aplauzele celorlalți și mai bogați cu câte 10.000 de euro.

Lupta este la fel de încinsă și pe rețelele de socializare, unde telespectatorii își susțin favoriții și promit să facă tot ce le stă în putință pentru a le aduce marele premiu. În plus, chiar dacă Bianca și Bogdan Mocanu, câștigătorii de anul trecut, sunt încă în competiție, de această dată sorții nu le vor mai surâde.

ADVERTISEMENT

Cel puțin așa susține Mary, fosta concurentă, care vede un alt cuplu îndreptățit să plece acasă cu banii puși în joc. Este vorba despre Ella și Livian, deținătorii celor mai multe dintre premiile acordate săptămânal.

O fostă concurentă aruncă bomba! Ella și Livian vor câștiga Puterea Dragostei Sezonul 2

Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a spus Mary, fără să stea prea mult pe gânduri, când a venit vorba despre câștigătorii acestui sezon.

ADVERTISEMENT

De altfel, în ultima vreme au apărut zvonuri cum că între Livian și Ella ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. În ciuda încercărilor brunetei de a-i intra în grații, tânărul pare hotărât să o recucerească pe Bianca.

Ba chiar s-a arătat dispus să lase Clujul pentru Capitală, iar bruneta îl așteaptă cu brațele deschise. Nu de alta, dar a spus în nenumărate rânduri că își dorește să întemeieze o familie alături de el și în foarte scurt timp să aducă pe lume primul copil.

ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație. Livian este fiul vitreg al lui Nelson Mondialu

La vârsta de 19 – 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor.

Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis ”Treaba ta!”. Și mie mi-a fost dragă. I-am zis că ”Lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu”. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că… copiii seamănă cu tine.

ADVERTISEMENT

Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. 

La vârsta majoratului le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit”, a dezvăluit Nelson Mondialu.

ADVERTISEMENT