Life

Cine va câștiga Survivor Romania? Georgiana Lupu a mărturisit pe cine vede în finală

24.02.2021 | 15:55
Cine va castiga Survivor Romania Georgiana Lupu a marturisit pe cine vede in finala
Cine va câștiga Survivor Romania? Georgiana Lupu a mărturisit pe cine vede în finală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Georgiana Lupu a vorbit despre cine ar putea fi câștigătorul sezonului doi „Survivor România”, după ce a fost eliminată din competiție cu mai bine de două săptămâni în urmă. Sportiva a dezvăluit pe cine vede în marea finală dintre foștii ei colegi.

La câteva săptămâni de când a părăsit îndrăgitul show de la Kanal D, Georgiana Lupu a făcut declarații surprinzătoare despre ceilalți participanți și a spus care sunt cei care au dezamăgit-o pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 24 de ani a fost nominalizată de Jador înainte de eliminare, cu care avea o relație de prietenie. Din păcate, aceasta a avut cele mai puține voturi din partea publicului și nu a mai putut participa la show.

Cine va câștiga Survivor Romania? Georgiana Lupu a mărturisit pe cine vede în finală

Georgiana Lupu a dezvăluit cine va câștiga marea finală Survivor România”, în opinia ei, dar și alte detalii despre ceilalți concurenți, cu care a avut divergențe de-a lungul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost nominalizată de Jador și s-a simțit trădată, pentru că nu se aștepta la un astfel de gest din partea lui, din moment ce erau prieteni. Georgiana a vorbit și despre alți participanți de care a fost dezamăgită în competiția de la Kanal D.

Sportiva este convinsă că Jador va câștiga marea finală, însă ea speră ca Elena Marin sau Culiță Sterp să aibă acest titlu, din moment ce au toate calitățile. Din partea Războinicilor, Georgiana crede că Maria Hingu ar putea câștiga, pentru că are numeroase calități fizice și este o persoană corectă cu fiecare dintre colegii ei.

ADVERTISEMENT

„Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii”, a dezvăluit Georgiana Lupu pentru click.ro.

Georgiana Lupu, în competiția Survivor România 2021
Georgiana Lupu, fostă concurentă la Survivor România 2021. Sursa foto: captură video Kanal D

Georgiana Lupu, despre relațiile cu foștii colegi de la Survivor România

Georgiana Lupu a mărturisit că au fost câteva persoane care au dezamăgit-o în timpul competiției, dar și unele cu care a legat prietenii frumoase, care speră să dureze și după ce se va termina show-ul.

ADVERTISEMENT

Printre cei cu care nu a avut relații bune se află Alexandra Stan, Zanni și Cosmin Stanciu, din echipa Faimoșilor, de unde a făcut parte și ea. Aceasta consideră că nu merita să fie eliminată atât de repede din competiție, dar deja s-a resemnat și este convinsă că adevărul va ieși la iveală.

„M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”, a continuat Georgiana pentru sursa citată mai sus.

Din fericire, fosta concurentă s-a înțeles de minune cu unele persoane și vrea să rămână în relații bune cu ele și după terminarea competiției. Nu este vorba doar despre Faimoși, ci și despre câțiva Războinici cu care a fost în relații bune.

„Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni.

Când vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități.”, a mai spus Georgiana Lupu.

Georgiana are 24 de ani și a dus o viață grea, plină de drame încă din copilărie. În prezent este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, deținând 80 de medalii la aceste sporturi. Este pasionată de poezie și a lansat propria carte.

Tânăra s-a născut într-un penitenciar, după care a fost luată de Protecția Copilului și dusă la orfelinat. Georgiana Lupu este de părere că participarea la „Survivor România” a ajutat-o să-și schimbe unele percepții asupra vieții și să fie mai puternică.

ADVERTISEMENT