Fotbal intern

Cine va fi arbitru la FCSB-CFR? Surpriză pregătită de Comisia Centrală de Arbitrilor

26.04.2018 | 09:59
Cine va fi arbitru la FCSBCFR Surpriza pregatita de Comisia Centrala de Arbitrilor

Chiar dacă cele două cluburi și-au dat acordul ca arbitru la FCSB-CFR să fie un străin, Comisia  Centrală a Arbitrilor (CCA) susține că nu se va apela la „cavaleri ai fluierului” din afara țării.

 

“Luni seară, LPF a trimis o adresă la FRF, nu la noi, la CCA, prin care solicita arbitri străini la FCSB – CFR. Cam târziu. FRF nu ne-a impus nimic, la noi nu a ajuns nici o hârtie, nimic. Deci, noi ne vedem de treabă în continuare”, au explicat miercuri cei de la CCA, pentru gsp.ro. În aceste condiţii, derby-ul de pe Arena Naţională dintre FCSB și CFR va avea la centru arbitri români. Șefii Comisiei susțin că vor face abia sâmbătă anunțul oficial cu privire la numele celui care va oficia derby-ul campionatului, însă șefii arbitrajului românesc țin microbiștii în suspans cu privirea la identitatea centralului.

Alexandru Tudor, arbitru la FCSB-CFR?

Potrivit sursei citate, oficialii CCA pregătesc un șoc pentru fanii fotbalului românesc: Veţi avea o mare surpriză. Nu ştiu dacă va fi de pe lista sau din afara listei FIFA, dar o să aveţi o surpriză”. Puțini sunt cei care se potrivesc cu această descriere. Dintre cei cu ecuson FIFA fac parte, de exemplu, Horațiu Feșnic. Acesta este însă din Cluj, a făcut junioratul la CFR, iar patronul FCSB Gigi Becali a declarat că ar fi depus cerere să nu oficieze această partidă. De asemenea, ar mai fi Radu Petrescu, cel care a revenit în activitate în urmă cu două luni după o operaţie extrem de complicată pe creier, pentru extirparea unei tumori. Din afara listei FIFA, cea mai mare surpriză ar putea fi nominalizarea lui Alexandru Tudor. „Brad Pitt” se află în ultimul an de arbitraj, e din Bucureşti şi mai e şi văzut ca un arbitru de casă al Stelei. Una dintre cele mai contestate prestații ale sale s-a produs la un meci FCSB – CFR 3-1, în primăvara lui 2008, când le-a refuzat clujenilor două penalty-uri.

FCSB-CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45, iar partida va fi transmisă LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO