Life

Cine va fi cuplul câștigător al sezonului cinci Mireasa? Luni, 18 iulie, sunt desemnați câștigătorii marelui premiu de 40.000 de euro

Mireasa, emisiunea matrimonială de la Antena 1, se apropie cu pași rapizi de marea finală. Un singur cuplu va pleca acasă cu premiul cel mare de 40.000 de euro.
15.07.2022 | 17:13
Cine va fi cuplul castigator al sezonului cinci Mireasa Luni 18 iulie sunt desemnati castigatorii marelui premiu de 40000 de euro
Cine va pleca acasă cu premiul de la Mireasa. Cuplul câștigător, aflat pe 18 iulie 2022. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Toată lumea așteaptă să afle cine va fi cuplul câştigător al sezonului cinci al show-ului moderat de Simona Gherghe. Luni, în data de 18 iulie 2022, sunt desemnați câștigătorii marelui premiu în valoare de 40.000 de euro.

Cine va pleca acasă cu premiul de la Mireasa. Cuplul câștigător, aflat pe 18 iulie 2022

Mireasa, show-ul matrimonial de la Antena 1, își va desemna în curând marele câștigător al sezonului 5. Cele trei cupluri rămase în competiție sunt formate din Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş şi Alina şi Valentin.

ADVERTISEMENT

Îndrăgostiții sunt în toi cu ultimele pregătiri pentru marele eveniment care va avea loc luni, 18 iulie 2022. Aceștia vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă pentru a-și jura credință veșnică, dar cine va pleca acasă cu premiul de 40.000 de euro?

Cine sunt Giovana și Sese de la Mireasa

Giovana și Sese au fost aleși Mireasa și Mirele săptămânii trecute, după ce au primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Cei doi sunt foarte apreciați de fanii care sunt convinși că au mari șanse să câștige trofeul emisiunii Mireasa.

ADVERTISEMENT

Frumoasa concurentă de la Antena 1 are 21 de ani și vine din Timișoara. Blondina tranzacționează criptomonede și spune despre ea că este o fire sensibilă, dar și luptătoare în același timp.

Sese, pe numele său complet Cătălin Alexandru Seserman, este un tânăr care locuiește în Botoșani de peste 7 ani. A avut mai multe locuri de muncă, iar acum este barman și se descrie drept o fire independentă.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Sabrina și Perneș, cuplul de la Mireasa, sezonul 5

Sabrina și Perneș sunt cel de-al doilea cuplu care a rămas în cursa pentru marele premiu de la Mireasa, sezonul 5. Cei doi au o relație care nu este privită cu ochi buni de ceilalți care consideră că sunt împreună doar de fațadă.

Tânăra, pe numele din buletin Sabrina Larisa Imbrea, are 26 de ani și a studiat Asistență Socială la Facultatea de Filosofie și Studii Politice din Iași. În prezent, lucrează în domeniul IT, este o femeie înțelegătoare și pasională.

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață al frumoasei blondinei, Andrei Perneș, are 25 de ani și este născut în comuna Hereclean din județul Zalău. A vrut să se facă polițist, dar a fost respins din cauza unei probleme de sănătate la inimă.

Finalistul de la Mireasa, sezonul 5, are o agenție imobiliară și îi place foarte mult să călătorească, precizând că până acum a vizitat peste 30 de țări.

Alina și Valentin, al treilea cuplu finalist de la Antena 1

Alina Hajdeu s-a numărat printre cele 9 concurente care au ajuns în casa Mireasa, de la Antena 1, iar acum a ajuns în marea finală. Tânăra din Republica Moldova are 22 de ani și locuiește de ceva vreme în București, unde a studiat ASE.

A avut o relație de 5 ani cu un bărbat cu care a mers la altar, dar după numai 6 luni de la căsătorie divorța. A venit pregătită să-și cunoască sufletul pereche în emisiunea matrimonială unde l-a cunoscut pe Valentin.

Participantul care a ajuns în marea finală de la Mireasa are mai multe afaceri în Timișoara, deși s-a născut în Rădăuți, Suceava. Tânărul are 29 de ani și își dorește o familie.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat...
Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat la pământ. Florin avea doar 35 de ani şi era tatăl a două fetiţe
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Cum arăta armata lui Vlad Ţepeş. Voievodul avea la dispoziție un număr neașteptat...
Cum arăta armata lui Vlad Ţepeş. Voievodul avea la dispoziție un număr neașteptat de mic de soldați