Sport

Cine va fi golgheterul EURO 2020: Schick, Kane, Immobile sau… Ronaldo? Ce „spun” cotele pariurilor

Patrick Schick l-a egalat pe Cristiano Ronaldo, urmați de Kane, Sterling și Immobile în clasamentul golgheterilor EURO 2020. Cote „cu bani” pentru cine îi întrece.
03.07.2021 | 16:50
Cine va fi golgheterul EURO 2020 Schick Kane Immobile sau Ronaldo Ce spun cotele pariurilor
Cine va fi golgheterul EURO 2020: Sterling, Immobile, Insigne sau... Ronaldo? Ce „spun” cotele pariurilor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cehul Patrick Schick l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în fruntea clasamentului golgheterilor la EURO 2020, dar atacantul ceh a plecat și el acasă, după CR7. Urmăritorii Harry Kane, Raheem Sterling, Cirro Immobile, Kasper Dolberg sau Lorenzo Insigne, ajunși în semifinale mai au cel puțin un meci în care să înscrie și să-i întreacă.

Cine va fi golgheterul EURO 2020: Schick, Kane, Immobile sau… Ronaldo? Ce „spun” cotele pariurilor

Încântătoarea, până acum, „Squadra Azzurra” are în Ciro Immobile și în Lorenzo Insigne, mai puțin în Manuel Locatelli, deși a marcat și el două goluri în turneul final, două speranțe la titlul de golgheter al EURO 2020, combinate cu marea speranță la titlul de campioană a Europei.

ADVERTISEMENT

Italia joacă în semifinale cu Spania, meci poate nu atât de dificil precum cel cu Belgia, din sferturi, ibericii nemaifiind forța mondială din urmă cu câțiva ani.

Fără vedete de calibrul unui Sergio Ramos, un singur exemplu, greu de explicat cum de l-a lăsat acasă selecționerul Luis Enrique, spaniolii au învins clar într-un singur meci, 5-0 cu Slovacia, în grupă.

ADVERTISEMENT

Da, au dat tot 5 goluri și în optimea cu Croația, dar acel 5-3 în prelungiri, după 3-3 în minutul 90, a dezvăluit destule carențe defensive. Așa că ar fi o pâine de mâncat pentru atacanții italieni marți seară, de la ora 22:00, la Londra, pe „Wembley”.

Avantajele lui Raheem Sterling și chiar Harry Kane

Englezii au și ei doi jucători în topul cotelor BETANO pentru titlul de golgheter EURO 2020. Harry Kane a înscris de două ori în meciul din sferturi cu Ucraina și l-a ajuns pe Raheem Sterling, au fiecare câte 3 goluri, dar cote foarte diferite, devansați doar de Patrik Schick și Cristiano Ronaldo (5 goluri), ambii eliminați de la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

„Leii” lui Gareth Southgate vor întâlni în semifinale (miercuri, ora 22:00, Londra, Wembley) pe Danemarca, „vikingii” venind și ei cu un candidat la titlul de golgheter EURO 2020, Kasper Dolberg, gol în sferturi cu Cehia.

În cealaltă semifinală, Italia și Spania se vor bate între ele (marți, ora 22:00, Londra, Wembley) pentru un loc în finală, cu toți golgheterii lor, Cirro Immobile și Lorenzo Insigne, respectiv Alvaro Moratta și Ferran Torres, tuturor le va fi greu să marcheze, avanataj pentru englezi și danezi.

ADVERTISEMENT

Un alt mare avantaj al lui Harry Kane și Raheem Sterling, pe lângă adversarul mai modest din semifinale, cu tot respectul pentru Danemarca, este stadionul „Wembley”, pe care vor juca și semifinala, și finala, dacă se vor califica.

Surprizele în topul golgheterilor EURO 2020 au „cote” spre zero să se ivească

Surprize în topul golgheterilor EURO 2020 sunt greu de crezut că vor fi. Spaniolii Alvaro Morata și Ferran Torres au meci greu în semifinale, cu Italia, care a primit până acum doar două goluri în 5 partide.

Danezul Kasper Dolberg va încerca să „spargă” poarta Angliei, neatinsă la aEURO 2020 în cele 5 meciuri anterioare, în primul rând pentru o calificare nesperată în finală, apoi pentru clasamentul golgheterilor, dar nu îi va fi lesne să păcălească o super-defensivă care a rezolvat toate problemele până acum.

Cote BETANO pentru gogheter EURO 2020

  1. Patrik Schick (Cehia, 5 goluri) , Cristiano Ronaldo (Portugalia, 5 goluri) – 2,85
  2. Harry Kane (Anglia, 3 goluri) – 3,50
  3. Raheem Sterling (Anglia, 3 goluri) – 12,00
  4. Ciro Immobile (Italia, 2 goluri), Kasper Dolberg (Danemarca, 3 goluri) – 35,00
  5. Lorenzo Insigne (Italia, 2 goluri), Alvaro Morata (Spania, 2 goluri) – 75,00
  6. Ferran Torres (Spania, 2 goluri) – 100,00
  7. Manuel Locatelli (Italia, 2 goluri), Federico Chiesa (Italia, 1 gol), Gerard Moreno (Spania, 0 goluri) – 200,00
  • 5,00 este cota BETANO pentru „Anglia/Harry Kane câștigătoare/golgheter” la EURO 2020, prima în topul cotelor de pariuri
  • 11,00 este cota BETANO pentru „Italia/Harry Kane câștigătoare/golgheter” la EURO 2020, locul 4 în topul cotelor de pariuri
  • 4,50 este cota BETANO pentru ca Raheem Sterling să fie declarat „jucătorul UEFA” al turneului final EURO 2020, primul loc în clasamentul cotelor de pariuri
  • 3,00 este cota pentru ca Gianluigi Donnarumma să fie declarat „cel mai bun tânăr jucător” la EURO 2020, primul loc în topul cotelor de pariuri

  • (P) 35,00 este cota BETANO pentru „Italia/Cirro Immobile câștigătoare/golgheter” la EURO 2020. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT