Sport

Cine va fi golgheterul Germaniei la turneul final?! Cote, predicții și ponturi

Germania este una dintre cele mai puternice națiuni de la acest turneu final. Cine va fi golgheterul "Mannschaft-ului" la acest turneu final?
14.06.2021 | 23:17
Cine va fi golgheterul Germaniei la turneul final Cote predictii si ponturi
ADVERTISEMENT

După un Campionat Mondial dezamăgitor în 2018, naționala Germaniei speră să obțină un rezultat important la Campionatul European din 2020. Pentru Joachim Low va fi ultimul turneu final pe banca primei repezentative, încheind după 15 ani mandatul de selecționer.

Germania nu are un nume clar pe care să îl propună pentru postul de golgheter, spre deosebire de Belgia, cu Romelu Lukaku sau Anglia, cu Harry Kane. În schimb, Germania se bazează pe forța echipei în încercarea de a marca goluri.

ADVERTISEMENT

Cine va fi golgheterul Germaniei la turneul final?! Werner și Gnabry, pe picior de egalitate

Atacantul lui Chelsea, Timo Werner, și vârful lui Bayern Munchen, Serge Gnabry, sunt principalii favoriți de a deveni golgheterii Germaniei la turneul final. Ambii sunt anunțați titulari în confruntarea vedetă cu Franța.

Timo Werner a marcat până acum 16 goluri la prima reprezentativă în 39 de selecții. Serge Gnabry are același număr de goluri marcate, însă într-un număr de meciuri mult mai puține disputate: 22.

ADVERTISEMENT

La Casa Pariurilor, Timo Werner și Serge Gnabry au aceeași cotă de a fi golgheterii Germaniei: 3,75.

Havertz, în cărți pentru titlul de cel mai bun marcator!

Kai Havertz a fost decisiv pentru Chelsea în finala Ligii Campionilor, reușind să marcheze golul decisiv al londonezilor în confruntarea cu Manchester City de la Porto. Mijlocașul german se poate dovedi decisiv și la Euro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sezonul său a fost cu suișuri și coborâșuri, Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei Germaniei la acest turneu final și are șanse bune să fie golgheterul echipei.

Cota ca Havertz să fie golgheterul Germaniei la Campionatul European 2020 este 6,00.

Thomas Muller s-a întors cu sete de peformanță la echipa națională!

Thomas Muller s-a întors la echipa națională după ce selecționerul Joachim Low s-a răzgândit. Fotbalistul lui Bayern Munchen a marcat de 39 de ori în tricoul naționalei și, cu siguranță se anunță un jucător crucial pentru Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Ilkay Gundogan și Leroy Sane au avut sezoane foarte bune la echipele de club și este de așteptat ca evoluția lor să fie la înălțime și la acest turneu final. Astfel, cei doi intră pe lista golgheterilor Germaniei.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Thomas Muller să fie golgheterul Germaniei este 7,00, în timp ce Sane și Gundogan au cota 9,00 să fie cei mai buni marcatori ai lui Low la Euro.


  • 3,75 este cota oferită de Casa Pariurilor ca Timo Werner să fie golgheterul Germaniei la Euro 2020 

ADVERTISEMENT