Life

Cine va fi marele câștigător Survivor România? Un Războinic este primul în topul caselor de pariuri

Ionuț Popa, favoritul caselor de pariuri. Concurentul din echipa Războinicilor ar putea câștiga competiția Survivor România 2022. Clasamentul complet al caselor de pariuri.
10.04.2022 | 14:36
Cine va fi marele castigator Survivor Romania Un Razboinic este primul in topul caselor de pariuri
Un Războinic ar putea câștiga Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au trecut trei luni de la începutul noului sezon Survivor România, iar competiția se aproprie de final cu pași repezi. Doar cei mai buni au rămas în cursa pentru supraviețuire din jungla dominicană. Casele de pariuri au preconizat cine este concurentul care are cele mai mari șanse să câștige premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cine va pleca acasă cu marele premiu de la Survivor România. Războinicii Alex Nedelcu și Ionuț Popa, favoriții caselor de pariuri

Potrivit caselor de pariuri, în acest moment lupta se duce între Alex Nedelcu și Ionuț Popa, ambii concurenți în echipa Războinicilor. Cei doi au o cotă de 4.50 și sunt urmați de Ștefania Ștefan, cu o cotă de 5.50.

ADVERTISEMENT
ionuț popa câștigător survivor românia 2022 clasament case pariuri
Ionuț Popa ar putea câștiga Survivor România 2022.
Foto: Instagram

Când vine vorba de cine ar putea câștiga Survivor România 2022 din echipa Faimoșilor, clasamentul caselor de pariuri îl pune pe locul patru pe TJ Miles, având cota 7.00.

În ordine, Faimosul este urmat de: Elena Chiriac (10.00), Marian Drăgulescu (10.00), Alex Delea (15.00), CRBL (20.00), Blaze (50.00), Alexandra Duli (50.00), Mariana Fica (150.00), Relu Pănescu (150.00), Mihaela Stan (200.00) și Doru Răduță (300.00), conform Unica.ro.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia se așteaptă ca Survivor România 2022 să fie câștigat de un Războinic

Vladimir Drăghia a câștigat primul sezon Exatlon și a dezvăluit pe cine pariază dintre concurenții de la Survivor România 2022. Cunoscutul sportiv mizează pe Războinicul Ionuț Popa.

„Pe când făceam sincron cu Ștefan Floroaica pe traseele din Dominicană. Au fost vremuri frumoase. Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic?

ADVERTISEMENT

Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un războinic. Pariez pe Ionuț Popa”, a dezvăluit Vladimir Drăghia.

Cine este Ionuț Popa? Concurentul are mari șanse să câștige Survivor România 2022

Ionuț Popa este antrenor de fitness și este pasionat de lumea sportivilor. Se poate lăuda cu o condiție fizică de invidiat care i-a fost de multe ori de ajutor pe traseele de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca în competiție, Războinicul declara că își dorește să intre în cartea recordurilor drept persoana care face 952 de Burpee-uri în doar 60 de minute.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri în 60 de minute”, a mărturisit Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT