Sport

Cine va fi noul antrenor de la FCSB! Toni Petrea i-a dat răspunsul lui Gigi Becali

Toni Petrea va rămâne în funcția de antrenor la FCSB, în ciuda faptului că ”roș-albaștri” au ratat și în actualul sezon titlul de campioni în Casa Pariurilor Liga 1.
19.05.2022 | 09:44
Cine va fi noul antrenor de la FCSB Toni Petrea ia dat raspunsul lui Gigi Becali
Toni Petrea va rămâne în funcția de antrenor la FCSB, în ciuda faptului că ”roș-albaștri” au ratat și în actualul sezon titlul de campioni în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul avea termen de gândire până la finalul săptămânii, dar el i-a anunțat deja pe Gigi Becali și MM Stoica de faptul că va continua pe banca vicecampioanei.

Toni Petrea a decis să continue ca antrenor la FCSB

Anunțul despre hotărârea lui Toni Petrea de a rămâne la FCSB și în stagiunea următoare a fost făcut de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, cel care a fost în cantonamentul de la Berceni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pentru a sta de vorbă cu antrenorul.

ADVERTISEMENT

”Am fost special la baza din Berceni. Direct la biroul lui Toni Petrea. Era în ședință cu un fotbalist și am așteptat pe hol. Când am intrat a rămas surprins. I-am spus, dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poți refuza.

Ai susținerea noastră și îți cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susține. Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui însă a fost să dea mâna cu mine și să mă îmbrățișeze.

ADVERTISEMENT

A spus… voi continua cu voi, da, rămân. Suntem mai hotărâți ca niciodată să-l susținem și pe el și pe jucători, pe toți. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1.

Mustață a instaurat pacea la FCSB

Liderul suporterilor FCSB a explicat că în acest moment nu mai există niciun conflict între fani și conducere și se așteaptă la performanțe mari în sezonul următor: ”Petrea nu venea la final să ne salute din cauza noastră. Credea că avem ceva cu el, dar noi nu pe el îl contestam, ci sistemul domnului Becali.

ADVERTISEMENT

Acum, toți s-au lămurit. Pentru cum a vorbit Gigi în ultima perioadă, între noi și patron e pace. Cu MM am făcut pace de mult, iar de astăzi, Petrea are susținerea noastră totală. În aceste condiții, sezonul viitor defilăm”.

Peluza Nord pregătește o primire ostilă pentru Dan Petrescu

În final, Gheorghe Mustață a redeschis subiectul Dan Petrescu, după ce acesta a înjurat Steaua la sărbătoarea câștigării titlului cu CFR Cluj, și a promis că antrenorul ardelenilor va avea parte de o primire ostilă la meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

”Dan va fi primit așa cum merită. Și-a câștigat dreptul de a fi întâmpinat cu mesaje. Totul va fi elegant, așa cum a făcut-o și el cu noi. Cred că duminică, Radu Niculescu va fi ovaționat așa cum nu a fost nici măcar atunci când era fotbalist, iar asta îl va pune pe gânduri pe mister fost stelist, Dan Petrescu.

Apreciem reacția senzațională a lui Gabi Balint. Chiar dacă nu ne recunoaște, Balint ne respectă. Pe toți. Balint e la fel ca noi. Dacă nu-l înțelegem pe el sau pe Lăcătuș, ori Pițurcă sau Tudorel, noi îi respectăm. Ei sunt campionii noștri”, a încheiat Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,72 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT