Sport

Cine a condus antrenamentul Universităţii Craiova după plecarea lui Reghecampf! Fanii oltenilor sunt furioşi

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova după doar șapte etape, iar oltenii sunt nevoiți să-și caute un nou antrenor.
19.09.2023 | 12:18
Cine a condus antrenamentul Universitatii Craiova dupa plecarea lui Reghecampf Fanii oltenilor sunt furiosi
Cine a condus antrenamentul Universităţii Craiova după plecarea lui Reghecampf! Fanii oltenilor sunt furioşi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-09-2023
09:22

Corneliu Papură a condus antrenamentul Universităţii Craiova!

Antrenamentul de marţi dimineaţa al Universităţii Craiova a fost condus de Corneliu Papură. Au fost prezenţi şi secunzii Ionuţ Stancu şi Dragoş Bon, dar şi antrenorul cu portarii Daniel Tudor. 

La şedinţa de pregătire au fost preparatorii fizici Cătălin Tudor şi Daniel Ene. În schimb, Bogdan Merişanu, cel care a venit alături de Reghe, a plecat odată cu fostul antrenor. 

Corneliu Papură este contestat de o parte a fanilor şi dacă va rămâne pe banca tehnică rămâne de văzut cum va fi primit de suporterii Universităţii Craiova. 

18-09-2023
15:20

Anunțul lui Mihai Rotaru

După ce a comentat în exclusivitate pentru FANATIK despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Mihai Rotaru a oferit o declarație și în ceea ce privește viitorul băncii tehnice a oltenilor. Patronul ocupantei locului 2 a confirmat informațiile dezvăluite de site-ul nostru, conform cărora echipa va rămâne, deocamdată, pe mâinile actualului staff.

„Băieții au avut liber astăzi. Antrenamentul de marți va fi condus de actualul staff, care va rămâne la echipă”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

FANATIK a aflat în exclusivitate că o echipă din Arabia Saudită l-a „transferat” din Bănie pe tehnicianul în vârstă de 47 de ani. Saudiții au plătit clauza de reziliere a antrenorului, în valoare de 300.000 de mii de euro.

U Craiova, nevoită să-și găsească antrenor după plecarea lui Laurențiu Reghecampf: staff-ul actual rămâne la echipă

Odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf, conducătorii clubului Universitatea Craiova se văd nevoiți să-și caute un alt antrenor pentru restul sezonului. Timpul este destul de scurt, pentru că mai sunt doar cinci zile până la partida cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, interimatul la Universitatea Craiova va fi asigurat de staff-ul cu care a lucrat și Laurențiu Reghecampf și pe care l-a găsit în Bănie. Singurul care va pleca alături de acesta în Arabia Saudită va fi preparatorul fizic Bogdan Merişanu, cel care a și venit cu el în vară.

FANATIK a mai aflat că patronul Mihai Rotaru nu vrea să se grăbească în ceea ce privește alegerea noului antrenor, mai ales că are la dispoziție 30 de zile la pentru a-și găsi un tehnician cu licență PRO.

ADVERTISEMENT

Se întoarce Neagoe la Universitatea Craiova?

Printre numele de luat în calcul la Universitatea Craiova este și cel al Corneliu Papură, variantă anunțată și de prosport.ro, deținător la licenței Pro, dar pe care fanii olteni nu îl vor sub nicio formă în Bănie. Fostul jucător și antrenor al oltenilor este unul dintre cei mai vechi oameni din club, alături de secundul Dragoș Bon.

O altă variantă pentru Mihai Rotaru o reprezintă revenirea pe banca tehnică a lui Eugen Neagoe, cel înlocuit cu Reghecampf după doar două etape scurse din actualul sezon din SuperLiga. FANATIK a stat de vorbă cu ”Geană” despre posibila întoarcere în Bănie.

ADVERTISEMENT

„M-ați luat prin surprindere. Mă uitam la meci acum, la FC Argeș cu Unirea Dej. Nu știam că a plecat Reghe. Eu nu am vorbit cu nimeni. La ce să fiu dispus? (n.r. – Probabil o să fiți contactat de Craiova) Asta e altceva. Dacă am o discuție cu cineva, pot să spun atunci. Dar dacă nu am? Sincer vă spun…”, a spus Neagoe, pentru FANATIK.

FANATIK a aflat în exclusivitate că negocierile avansate pe care le avea Laurențiu Reghecampf, l-au făcut pe antrenor să îi anunțe pe jucători decizia încă de duminică, 17 septembrie, după refacere, deoarece luni le-a dat o zi liberă, Universitatea Craiova neavând astfel antrenament.

ADVERTISEMENT

Reghe o lasă pe Universitatea Craiova pe locul 2

Laurențiu Reghecampf a fost numit antrenorul Universității Craiova la începutul sezonului, în locul lui Eugen Neagoe, care nu pierduse niciun meci în primele două etape din SuperLiga. A fost pentru a doua oară când Mihai Rotaru l-a numit pe Reghe antrenor, după experiența din ediția 2021-2022.

În momentul reinstalării lui Reghecampf pe banca tehnică a Universității Craiova, patronul ”alb-albaștrilor” a declarat că l-a adus pe tehnicianul de 47 de ani pentru a duce la bun sfârșit misiunea începută în mandatul precedent, aceea de a câștiga titlul de campioană.

Reghecampf n-a stat însă decât șapte meciuri în Bănie. El a preluat echipa pe 26 iulie 2023 și o lasă pe locul 2 în SuperLiga, cu 17 puncte, patru mai puține decât liderul FCSB. În cele șapte meciuri cu Reghecampf pe bancă, oltenii au obținut patru victorii, au făcut o remiză și au suferit două eșecuri.


  • 3,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT