News

Cine va merge la duel cu Brigitte Sfăt! Tensiuni și intrigi fără precedent în Ferma de la PRO TV

11.04.2019 | 08:41
Cine va merge la duel cu Brigitte Sfat Tensiuni si intrigi fara precedent in Ferma de la PRO TV

Discuții peste discuții între concurenții Ferma pentru ediția incendiară de azi! Cine va merge cu Brigitte la duel azi, 11 aprilie? Otniela, supărată foc de poveștile de la masă despre strategii! Din păcate, urmăritorii show-ului au putut să o vadă din nou pe fosta soție a lui Ilie Năstase plângând în hohote. Iată ce s-a întâmplat în episodul de azi de la Ferma!

Cine va merge la duel cu Brigitte Sfăt?

Dacă ați crezut că mai mult de atât nu se poate, concurenții de la Ferma au dovedit și în ediția de azi, 11 aprilie, țin la rang de cinste tensiunile. Discuții de neimaginat între aceștia, chiar la masă, despre strategii. Otniela și Brigitte Sfăt încep să plângă din cauza unor neînțelegeri. Se pare că Otilia ar fi fost în vizorul celei dueliste. Minciunile i-au adus iar la cuțite pe aceștia.

Ce se mai întâmplă între Pastramă și Brigitte? „Pe Brigitte o văd îndrăgostită de Pastramă. De Pastramă…nu știu ce să zic”, a spus Filimon, după ce a părăsit competiția? Din păcate, fosta soție a lui Ilie Năstase a avut câteva divergențe cu vărul soției lui Pepe.

Cine va merge la duel cu Brigitte Sfăt?
Cine va merge la duel cu Brigitte Sfăt? Otilia este în vizorul ei?

Ioana Filimon, despre relația dintre Pastramă și Brigitte

„Parcă dă din coadă și pe lângă Otniela. N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigitte am văzut-o așa foarte pornită, îndrăgostită și chiar geloasă în anumite momente. Așa că mă gândesc că nu poți să joci teatru chiar așa de mult și să încerci să pară că ai sentimente pentru cineva când nu ai.

Eu cred că am slăbit şi din silicon, nu mai am fund deloc. Mor de ciudă. Nu mai am fund deloc. A dispărut. Să mor eu, sunt plată aproape. Mi-e foame în fiecare zi. Cred că am slăbit şi de la silicoanele din fund. Am zis că nu mai am nici măcar fund”, a povestit Ioana.