Life

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu. Artistul are testamentul făcut

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu.
12.07.2021 | 23:13
Cine va mosteni averea lui Benone Sinulescu Artistul are testamentul facut
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu are deja testamentul făcut, astfel că se știe cine va primi averea sa, în cazul în care acesta se stinge din viață. Iată cine va primi toată agoniseala acestuia.

Benone Sinulescu, internat în spital

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu este una precară, iar acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut în propria casă. Soția lui a anunțat salvatorii, care au decis internarea artistului.

ADVERTISEMENT

Aceasta chiar a decis să vorbească despre starea de sănătate a soțului său, după ce s-au vehiculat mai multe informații în presă. Astfel, ea a spus că Benone Sinulescu se confruntă cu niște probleme specifice vârstei.

În urmă cu câteva zile, cântărețul a căzut, iar cum soția sa nu a putut să îl ridice, ei au solicitat o ambulanță de la un spital privat. Ulterior, s-a decis ca artistul să mai fie supravegheat câteva zile.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor soției sale, starea lui de sănătate pare să se fi îmbunătățit. Totuși, artistul este deja pregătit pentru propriul deces, astfel că are pregătit și un testament.

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu, după trecerea acestuia în neființă

Cea care va beneficia de tot ce are Benone Sinulescu este soția lui. După moartea soțului, ea va rămâne cu mai multe case, în in Bucureşti, Buzău şi Arad, dar și cu toți banii făcuți de artist.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu spunea că el a preferat să facă totul din timp, pentru ca lucrurile să fie deja așezate în cazul decesului său. Același lucru este și în cazul soției sale, care îi va lăsa tot artistului, conform testamentului pe care și l-a făcut.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră.

ADVERTISEMENT

Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte.

După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a spus Benone Sinulescu, conform Viva.

ADVERTISEMENT