ADVERTISEMENT
Life

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu. Artistul are testamentul făcut

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu.
Autor: Andreea Marin | 12.07.2021 | 23:13
Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu. Artistul are testamentul făcut
Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu. Artistul are testamentul făcut. Sursa foto: Facebook

Benone Sinulescu are deja testamentul făcut, astfel că se știe cine va primi averea sa, în cazul în care acesta se stinge din viață. Iată cine va primi toată agoniseala acestuia.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu, internat în spital

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu este una precară, iar acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut în propria casă. Soția lui a anunțat salvatorii, care au decis internarea artistului.

Aceasta chiar a decis să vorbească despre starea de sănătate a soțului său, după ce s-au vehiculat mai multe informații în presă. Astfel, ea a spus că Benone Sinulescu se confruntă cu niște probleme specifice vârstei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, cântărețul a căzut, iar cum soția sa nu a putut să îl ridice, ei au solicitat o ambulanță de la un spital privat. Ulterior, s-a decis ca artistul să mai fie supravegheat câteva zile.

Conform declarațiilor soției sale, starea lui de sănătate pare să se fi îmbunătățit. Totuși, artistul este deja pregătit pentru propriul deces, astfel că are pregătit și un testament.

ADVERTISEMENT

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu, după trecerea acestuia în neființă

Cea care va beneficia de tot ce are Benone Sinulescu este soția lui. După moartea soțului, ea va rămâne cu mai multe case, în in Bucureşti, Buzău şi Arad, dar și cu toți banii făcuți de artist.

Benone Sinulescu spunea că el a preferat să facă totul din timp, pentru ca lucrurile să fie deja așezate în cazul decesului său. Același lucru este și în cazul soției sale, care îi va lăsa tot artistului, conform testamentului pe care și l-a făcut.

ADVERTISEMENT

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră.

Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

ADVERTISEMENT

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte.

După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a spus Benone Sinulescu, conform Viva.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!