Life

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata familiei: “S-a dezbătut succesiunea”

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit cine va moșteni averea interpretului de muzică populară, care s-a stins din viață în noiembrie 2021.
18.04.2022 | 10:38
Cine va mosteni averea lui Petrica Mitu Stoian Avocata familiei Sa dezbatut succesiunea
Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Obârșanu, avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit cine va moșteni averea regretatului interpret de muzică populară, care s-a stins din viață în urmă cu aproape jumătate de an.

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian

Avocata a reușit să obțină certificatul de moștenitor pentru familia lui Petrică Mîțu Stoian, lucru care o va ajuta să facă dreptate în cazul artistului.

ADVERTISEMENT

“Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului.”, a declarat Carmen Obârșan la Antena Stars, notează spynews.ro.

De asemenea, avocata a precizat că averea regretatului cântăreț va ajunge la familia sa și nu la stat, așa cum s-a speculat. Astfel, surorile și nepoții lui Petrică Mîțu Stoian sunt cei care vor intra în posesia banilor și a bunurilor materiale deținute de artist, în contextul în care succesiunea a fost deja stabilită.

ADVERTISEMENT

“Familia (n.r. va moșteni averea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor.”, a adăugat avocatul.

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa medicilor care s-au ocupat de solist

Carmen Obârșanu a lansat acuzații grave la adresa clinicii la care artistul s-a tratat înainte de a fi transportat de urgență la spitalul din Reșița, acolo unde a decedat.

ADVERTISEMENT

Avocata i-a acuzat și pe medicii de la Spitalul Județean din Reșița, susținând că aceștia ar fi refuzat să-l transporte pe interpret la Timișoara, așa cum ar fi vrut familia.

“Petrică Mîțu Stoian era bolnav, dar nu atât de bolnav încât moartea să fie explicabilă. El a fost la o emisiune, a condus sute de kilometri de la emisiune până la acea clinică. Într-o fișă medicală scria, într-adevăr că avea 20% din plămân afectat.”, a declarat avocata la Prima TV.

ADVERTISEMENT

De altfel, avocata este de părere că șirul de erori medicale a început la clinica privată din Oravița, acolo unde Petrică Mîțu Stoian a decis să se trateze.

“De aici continuă șirul de erori. Starea era gravă, dar nu în asemenea hal încât să nu poată fi transferat la o clinică de specialitate.”, a completat Carmen Obârșanu.

Aceasta a mai spus că medicamentele care i-au fost administrate cântărețului între orele 6 și 16 i-au făcut mai mult rău decât bine. Starea sa era deja critică atunci când a ajuns la spitalul din Reșița. Avocata a mai acuzat spitalul că a încercat să acopere neregulile din locul de unde interpretul a fost transferat.

“Mi-au spus unii medici. Trebuia să nu afle presa de ce se întâmpla la acea clinică. Mai erau cazuri venite.”, a fost acuzația lansată de avocată la adresa conducerii spitalului.

ADVERTISEMENT