Life

Cine va moșteni, de fapt, averea lui Bruce Willis. Celebrul actor și-a modificat testamentul

Bruce Willis are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. Cine va ajunge însă să o moștenească? Se pare că actorul și-a modificat testamentul.
14.12.2022 | 10:00
Cine va mosteni de fapt averea lui Bruce Willis Celebrul actor sia modificat testamentul
Cine va moșteni averea lui Bruce Willis după ce actorul și-a modificat testamentul. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bruce Willis rămâne unul dintre cei mai apreciați actori din lume. A făcut istorie cu rolurile pe care le-a avut, însă nimeni nu avea să știe cum va arăta finalul carierei sale.

Bruce Willis și-a modificat testamentul înainte de a fi diagnosticat cu afazie

Celebrul actor a fost diagnosticat cu afazie, iar viața lui s-a schimbat complet în ultimii ani de zile. Înainte de a afla însă că este bolnav, Bruce Willis a avut grijă să pună la punct mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

Actorul, în vârstă de 67 de ani, și-a modificat testamentul, iar averea sa de peste 200 de milioane de dolari ar urma să fie împărțită într-un mod neașteptat.

Dacă mulți se așteptau ca cele trei fiice pe care actorul le are din căsnicia cu Demi Moore să primească o mare parte din avere, lucrurile sunt complet diferite.

ADVERTISEMENT

Cine va moșteni averea lui Bruce Willis

O sursă apropiată actorului a stat de vorbă cu cei de la Radar Online. Potrivit acesteia, cea mai mare parte din averea lui Bruce Willis va merge către soția sa actuală, Emma, dar și către fiicele celor doi, Mabel, în vârstă de 10 ani și Evelyn care are doar opt ani.

Cele trei fiice pe care actorul le are din căsnicia cu Demi Moore vor primi în schimb doar 1% din averea actorului, a spus sursa citată. Mai exact, Rumer, Scout și Tallulah vor primi doar un milion de dolari, fiecare.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a explicat și motivul pentru care actorul s-a gândit să își modifice testamentul înainte de a primi diagnosticul.

Bruce Willis a considerat că cele trei fiice ale sale au beneficiat de tot sprijinul financiar în prima parte a vieții lor, drept urmare, actorul trebuia să se asigure că și fiicele sale mici, vor avea o viață destul de bună.

ADVERTISEMENT

“Bruce a vrut să se asigure că familia lui este bine îngrijită. Crede că Rumer, Scout și Tallulah au avut parte, de-a lungul vieții lor, de tot sprijinul lui financiar”, a spus sursa citată.

Motivul pentru care Bruce Willis și-a modificat testamentul

Mai mult de atât, se pare că actorul și-a refăcut din nou testamentul după ce Emma a născut, iar starea lui de sănătate a început să se degradeze.

”Testamentul lui Bruce a fost refăcut acum mulți ani, după ce s-a căsătorit cu Emma, rescris când copiii lui s-au născut și apoi din nou după ce starea lui de sănătate a început să se degradeze.

Bruce crede de asemenea că Demi, care are o avere de aproximativ 200 de milioane de dolari, va fi mereu acolo pentru Rumer, Scout și Tallulah”, a mai povestit sursa citată, pentru Radar Online.

În ceea ce privește starea de sănătate a marelui actor, sursa din anturajul acestuia a spus că Bruce Willis nu mai scoate prea multe cuvinte și că înțelege cu greu ce spun ceilalți.

Pe de altă parte, familia este alături de el în tot acest timp, iar sărbătorile de iarnă le vor petrece toți, împreună. La rândul ei, Demi Moore ține legătura cu fostul ei soț, dar și cu Emma, actuala soție a acestuia.

Amintim că anterior și bunul prieten al lui Bruce Willis, Sylvester Stallone, a dezvăluit că starea de sănătate a actorului este una cât se poate de gravă.

ADVERTISEMENT