News

Cine va prelua președinția Camerei Deputaților după demisia lui Ludovic Orban! Răspuns ferm al premierului

Cine va prelua președinția Camerei Deputaților după demisia lui Ludovic Orban, demisie anunțată imediat după congresul PNL
25.09.2021 | 21:17
Cine va prelua presedintia Camerei Deputatilor dupa demisia lui Ludovic Orban Raspuns ferm al premierului
ADVERTISEMENT

Nu se pune problema ca funcția de președinte al Camerei Deputaților să ajungă la un alt partid după ce Ludovic Orban a transmis că își va prezenta demisia. Aproape imediat, noul lider ales PNL, Florin Cîţu, a afirmat că şefia Camerei va rămâne deocamdată la liberali.

Mai exact, Cîțu a mai explicat că va fi propus cineva interimar. Acesta a mai adăugat că trebuie văzut ce majoritate există în Parlament, pentru că va exista un vot cu privire la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Cine va prelua președinția Camerei Deputaților după demisia lui Orban!

“Acum rămâne la PNL. Staţi să vedem majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un vot. S-ar putea să fie cineva interimar.

Vom vedea cine o să fie”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat la finalul Congresului PNL dacă şefia Camerei Deputaţilor va rămâne la liberali de jurnaliștii de la Antena 3

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Ludovic Orban a declarat după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL în faţa lui Florin Cîţu, că demisia sa din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu.

„Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a mai spus Orban.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de sinceritate, Florin Cîţu a precizat, întrebat de ce se crede Superman, că speră că a fost o glumă apreciată.

„Era o glumă. Eu sper că a fost o glumă apreciată. Era dar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ.

ADVERTISEMENT

Era normal să revin astăzi cu această… Sper că s-a înţeles că este doar o glumă şi nimic altceva”, a spus râzând șeful Executivului.

Totul a plecat după ce pe data de 9 septembrie, Florin Cîţu a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip din filmul „Superman Returns” .

În imagini, se putea observa eroul principal interpretat de actorul Brandon Routh, dar faţa acestuia a fost înlocuită de cea a premierului.

ADVERTISEMENT