Life

Cine va prezenta Vorbește Lumea alături de Cove, după plecarea Lorei. Surpriză uriașă pentru telespectatori

S-a aflat cine va prezenta emisiunea Vorbește Lumea alături de Cove, după plecarea Lorei, iar surpriza este una uriașă pentru telespectatori.
14.06.2021 | 12:10
Cine va prezenta Vorbește Lumea alături de Cove, după plecarea Lorei. Surpriză uriașă pentru telespectatori. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Cove nu a rămas singur la Vorbește Lumea, după plecarea Lorei. Gabriel Coveșanu și-a luat rămas-bun de la îndrăgita cântăreață în ediția de vineri a emisiunii.

Artist vrea să se dedice mai mult proiectelor ei și de aceea a renunțat să mai prezinte matinalul de la Pro TV. Câteva ajutoare au venit alături de Cove pentru a-i distra pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Surpriza este una mare, mai ales că este vorba de nume cunoscute. Mai mult, unele dintre ele au mai făcut parte din echipa emisiunii.

Cine va prezenta Vorbește Lumea alături de Cove, după plecarea Lorei. Surpriză uriașă pentru telespectatori

Viviana Sposub revine în echipa de la Pro TV cu o energie pozitivă, la fel și alte nume cunoscute. Sore și Theo Rose vor fi și ele prezente în platoul emisiunii prezentate de Cove.

ADVERTISEMENT

Sore a revenit în emisiune după mult timp, nefiind prima dată când prezintă împreună cu Gabriel Coveșanu. „Mă bucur foarte tare să fac parte din nou din echipa Vorbește Lumea

Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a declarat cântăreața, scrie Pro TV.

Viviana Sposub este și ea fericită să revină în echipa de la Vorbește Lumea după ce s-a retras anul trecut.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Ferma” consideră că pauza de la televiziune a fost o idee foarte bună și acum este plină de energie și idei pe care să le dezvăluie în fiecare dimineață.

„După un an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega- bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul.

Plecarea în «Fermă» a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e însă momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă.

Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a declarat tânăra.

Theo Rose se alătură echipei de la Vorbește Lumea

Un nume surprinzător este cel al cântăreței Theo Rose. Cântăreața va fi alături de echipa de la Pro TV și așteaptă cu nerăbdare să le ofere oamenilor energia ei pozitivă.

„Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV.

Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”, a transmis Theo Rose.

Veverița și Coțofană s-a alăturat și ei matinalului de la Pro TV și sunt încântați să fie zilni alături de colegii lor.

„Wow! Pentru mine Vorbește lumea, unde sunt implicați atâția oameni frumoși, reprezintă un început de vară minunat!

Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat!

Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și superdistracție în fiecare zi!”, a fost mesajul Veveriței.

Și Coțofană este la fel de fericit să facă parte din acest proiect. Acesta este pregătit să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor în fiecare zi.

„Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim să aducem vara, că prea suntem plouati.

Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la Pro TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea”, a declarat acesta.

Lora a plecat de la Vorbește Lumea

Emisiunea de la Pro TV a trecut prin numeroase schimbări în doar jumătate de an. Adela Popescu s-a retras din televiziune după ce a rămas însărcinată pentru a treia oară, fiind înlocuită de Lora.

În ediția de vineri, Lora a anunțat că a decis să abandoneze matinalul alături de Cove. Blondina vrea să se ocupe mai mult de proiectele ei, mai ales de brandul de cosmetice.

Din fericire, Cove nu a rămas singur la cârma emisiunii și va avea alături o echipă plină de oameni talentați și cu simțul umorului.

ADVERTISEMENT