Fotbal intern

Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu CFR Cluj? Decizia luată de conducerea clubului

26.07.2019 | 10:47
Cine va sta pe banca lui Dinamo in meciul cu CFR Cluj Decizia luata de conducerea clubului

Începutul de sezon este dezastruos la Dinamo. Echipa este pe ultimul loc după două etape și are un golaveraj dezastruos, 0-7. După ce a fost la un pas de tragedie, Neagoe trebuie să ia o pauză din antrenorat, însă conducerea clubului nu a reușit să îi aducă înlocuitor în timp util. Astfel că, pe banca lui Dinamo la meciul cu CFR Cluj de sâmbătă va sta Sebastian Moga, “secundul” lui Neagoe. 

Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu CFR Cluj? Sebi Moga s-a sfătuit cu Neagoe

Sebi Moga a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj și a spus că s-a sfăuit cu Neagoe referitor la acest meci, deși tehnicianul a ieșit doar în urmă cu câteva zile din spital: “Tot lotul este valid pentru acest meci. Nistor a intrat la antrenamente, dar sunt șanse mici să joace. Eugen Neagoe este bine, este sănătos și nu poate să stea departe de fotbal. Am vorbit înainte de acest meci”, a spus Moga în conferință.

În urmă cu câteva zile, Sebastian Moga a povestit momentele dramatice de pe bancă în meciul Dinamo – U Craiova, scor 0-2: „Sebi, mi-e rău, cheamă doctorul – mi-a spus la un moment dat. Am văzut că nu era în apele lui și m-am ridicat și l-am lăsat pe doctor în locul meu. Apoi am văzut cum i s-a făcut din ce în ce mai rău și a leșinat.

Noroc cu oamenii de pe ambulanță care și-au făcut exemplar treaba și l-au salvat. Am fost aseară la spital, dar n-am putut intra. Doar soția lui Eugen a avut acces și ne-a spus că și-a revenit. Primul lucru a întrebat-o de meci, cât s-a terminat”, a spus Moga pentru sportulbistritean.ro.

Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu CFR Cluj Decizia luată de conducerea clubului
Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu CFR Cluj Decizia luată de conducerea clubului FOTO: Eugen Neagoe alaturi de fotbalistii dinamovisti in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu,

Dinamo are un început foarte slab de stagiune. “Câinii” au pierdut cu 0-5 în prima etapă cu Viitorul și cu 0-2 împotriva Craiovei. Moralul echipei este la cote minime înainte de meciul împotriva campioanei CFR Cluj.

  • 7 goluri a încasate Dinamo în primele două etape
  • 2 meciuri a fost Neagoe antrenorul lui Dinamo

 

 

 

Tags: