Artista paralizată, AJUTOR nesperat de la Becali

Anamaria German a trecut prin chinuri groaznice, dupa ce a fost implicata intr-un teribil accident de masina. Imobilizata intr-un scaun cu rotile, cantareata de muzica populara si-a gasit cu greu...
29.11.2014 | 13:11
Artista paralizata AJUTOR nesperat de la Becali

Anamaria German a trecut prin chinuri groaznice, dupa ce a fost implicata intr-un teribil accident de masina. Imobilizata intr-un scaun cu rotile, cantareata de muzica populara si-a gasit cu greu cuvintele si a vorbit despre momentele prin care trece.

1

Anamaria German, a vazut moartea cu ochii in urma cu un an, cand a fost implicata intr-un accident stupid, ea fiind doar pasager in autoturismul care s-a facut praf dupa ce a intrat frontal intr-un copac.

2

La volan era un prieten al artistei, iar beat fiind, la un moment dat, a pierdut controlul masinii, a doborat un arbore, ca mai apoi sa se opreasca intr-un stalp de pe marginea carosabilului.

“Pot sa zic ca sunt bine, atata timp cat inca traiesc”

Aflata in Capitala pentru cateva zile, artista a stat de vorba cu reporterii CANCAN.ro. Tanara, de doar 23 de ani, a vorbit fara perdea despre greutatile din viata ei, dar si despre stadiul recuperarii dupa gravul accident.

3

“Pot sa zic ca sunt bine, atata timp cat inca traiesc. Recuperarea merge foarte greu, cu pasi marunti ne indreptam spre mai bine, sper eu. Plec luna aceasta pe 30 si ma intorc pe 13, plec in Franta. Urmez un tratament de laseropunctura, care numai acolo pot sa il fac, am mai fost de doua ori, este tratamentul dupa care am avut primele semne de imbunatatire la organismul meu si de asta vreau sa incerc sa merg odata la trei luni”, ne-a spus Anamaria German.

4

“Pensia mea este de 293 de lei”

Se stie ca tratamentele in aceste cazuri sunt extrem de costisitoare. canatreata ajungand la fundul sacului si declarand ca ultimii bani ii va folosi pentru deplasarea pe care o va face luna acesta.

5

“E foarte scumpa recuperarea, cu banutii stau destul de prost, mai am acum sa ma duc in Franta, iar dupa se duc toate finantele. Din ianuarie pornesc de la zero, din spectacole vin foarte putini, la ultimul au fost 20 de artisti si s-au strans 300 de lei. Am avut noroc cu banii de la Gigi Becali, pe care i-am luat in primavara. Peste 5.000 de lei ma costa in fiecare luna recuperarea de acasa, iar pensia mea este de 293 de lei, din asta nici nu as putea sa traiesc cu mancare si apa. Sper sa se intample o minune si sa nu mai fie nevoie de bani”, ne-a mai povestit artista.

“In fiecare zi ma coboara doua etaje”

Leo, sotul frumoasei cantarete nu a plecat nicio secunda de langa ea, el fiind cel care ii da putere in fiecare zi si ii mentine psihicul ridicat.

“Sotul meu a fost si este langa mine si sper sa fie aici si incontinuare. In fiecare zi ma coboara doua etaje, ma duce la recuperare, ma urca inapoi, ma schimba de pampers si imi da sa manac. Fara el nu as fi reusit”, a conchis ea.

Cine isi doreste s-o ajute pe Anamaria sa mearga din nou, o poate face prin donatii in contul in lei deschis pe numele German Maria:

RO 10 BRDE270SV83026372700