Cioabă a fost înlocuit de un nou rege. Familia este furioasă

Suparare la curtea regelui Cioaba! In secret, familia l-ar fi vrut rege pe fiul cel mic Daniel si nu pe Dorin Cioaba, baiatul cel mare al defunctului....
23.08.2013 | 08:35
Cioaba a fost inlocuit de un nou rege Familia este furioasa

Suparare la curtea regelui Cioaba! In secret, familia l-ar fi vrut rege pe fiul cel mic Daniel si nu pe Dorin Cioaba, baiatul cel mare al defunctului.

Se pare ca Dorin nu e bine vazut in familie desi e baiatul cel mare al regelui defunct. Imaginea negativa i se trage de la implicarea sa in scandalul manelistului Guta cu amanta. Cand s-a aflat ca manelistul isi insala sotia, Dorin l-a chemat pe acesta in fata tribunalului tiganesc. Romii nu au apreciat initiativa intrucat au considerat ca nu e cazul sa se asocieze cu un asemenea scandal.

Mai mult, preferatul familiei, mezinul Daniel Cioaba, e mai impunator, serios si seamana fizic mai mult cu bunicul sau, Ion Cioaba. Mai multe persoane apropiate familiei ne-au spus ca familia si l-ar fi dorit rege pe Daniel, existand chiar si discutii cu imparatul Iulian care il sustinea tot pe Daniel.

Sansa lui Dorin este ca familia, desi infuriata de situatie, nu-si doreste acum un scandal. Asa ca persoanele care il sustineau pe Daniel nu au facut prea multa valva si au lasat traditiile sa “vorbeasca”. Conform acestora, Dorin, ca fiul cel mare al regelui, ii urmeaza la tron. De altfel, Dorin isi anunta incoronarea inca de ieri de pe la pranz. El a declarat ca incoronarea sa va avea loc chiar azi, inainte de a se pleca cu sicriul spre Cimitirul Municipal Sibiu, pentru inmormantarea lui Florin Cioaba.

“Voi fi incoronat vineri. Va fi o ceremonie in casa, inainte de plecarea spre cimitir”, a declarat Dorin Cioabă pentru Mediafax. Mai mult, intrebat cine ii va pune coroana de rege, Dorin Cioaba a spus ca acest lucru il vor face “reprezentantii Consiliului Coroanei”. Aseara, reprezentantii acestui consiliu au si decis ca Dorin Cioaba este noul rege al romilor.

Coroana regala a romilor a fost mostenita de Florin Cioaba de la tatal sau, Ion Cioaba.

Dorin Cioaba a declarat ca tatal sau i-a lasat, prin testament, lui tronul, iar fratelui sau mai mic, Daniel, averea. Este vorba, conform surselor, de o avere de circa doua milioane de euro.

Sursa: WowBiz