News

Cioban din Bacău, pedepsit ca în filmele cu mafioţi. Proprietarul unei stâne l-a băgat cu picioarele în găleţi pline cu beton

Un cioban din Bacău a fost băgat cu picioarele în găleţi pline cu beton de proprietarul unei stâne. Bărbatul a fost umilit și lovit.
06.06.2024 | 14:23
Cioban din Bacau pedepsit ca in filmele cu mafioti Proprietarul unei stane la bagat cu picioarele in galeti pline cu beton
Un cioban a fost băgat cu picioarele în găleţi pline cu beton. colaj Fanatik/ Foto captură Observator/ News.ro
ADVERTISEMENT

Un caz șocant a avut loc în județul Bacău, aici unde un cioban a fost pedepsit de proprietarul unei stâne ca în filmele cu mafioți. Nemulțumit de munca angajatului, bărbatul de 47 de ani l-a obligat pe cioban să stea cu picioarele în găleţi pline cu beton.

Un cioban din Bacău a fost băgat cu picioarele în găleţi pline cu beton

Totul s-a întâmplat în luna mai, în localitatea Motoșeni. Cei doi au avut discuții în contradictoriu cu privire la activitatea ciobanului, în vârstă de 33 de ani. Proprietarul stânei i-a reproșat că nu ar îngriji cum trebuie animalele.

ADVERTISEMENT

Ulterior, individul de 47 de ani a fost ajutat de un alt localnic de 36 de ani și au dus victima într-un grajd. Aici, cei doi bărbați l-au băgat pe cioban cu picioarele în gălețile în care au turnat ciment.

L-au umilit și l-au amenințat că va sta acolo până se va întări betonul. Deși ciobanul a încercat să fugă, cel care deține stâna l-ar fi lovit în acel moment, obligându-l să rămână în locul respectiv. Incidentul a ieșit la iveală recent, iar miercuri, 5 iunie, polițiștii din Bacău au efectuat dpuă percheziții domiciliare la cei doi agresori.

ADVERTISEMENT

„Din cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din comuna Motoşeni ar fi lucrat ca cioban la stâna unui localnic de 47 de ani, iar în cursul lunii mai, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă şi-ar fi exprimat nemulţumirea cu privire la modul de îngrijire a animalelor.

Deţinătorul stânii, împreună cu un alt localnic, de 36 de ani l-ar fi dus pe cioban într-un grajd, l-ar fi introdus cu picioarele în două găleţi în care ar fi turnat ciment, ameninţându-l că îl vor ţine acolo până când betonul se va întări.

ADVERTISEMENT

Totodată, bărbatul de 47 de ani l-ar fi lovit în momentul în care acesta ar fi încercat să fugă din locul în care era ţinut împotriva voinţei sale”, au transmis oamenii legii.

Proprietarul stânei a fost reținut pentru 24 de ore

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe materiale de probă. Totodată, în casa bărbatului de 36 de ani au fost găsite pliculețe cu substanță vegetală, un grinder, plicuri cu ambalaje și foițe de tutun.

ADVERTISEMENT

Proprietarul stânei a încercat să fugă de agenți. El a fost prins de autorități și condus la audieri, alături de prietenul care l-a ajutat în comiterea faptei. Bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită