FANATIK.RO a discutat cu Liviu Ciobotariu după ce acesta a aflat că a fost condamnat

Daniel Vlad   
în Stiri principale
10/11/2016, 15:35
FANATIK.RO a discutat cu Liviu Ciobotariu după ce acesta a aflat că a fost condamnat

Liviu Ciobotariu, fostul internaţional descoperit şi format de Progresul Bucureşti (FC Naţional) şi care a jucat o perioadă şi la Dinamo, de unde a plecat în anul 2000 la Standard Liege, a comentat pentru FANATIK.RO pedeapsa pe care a primit-o în Belgia, după ce presa din ţara respectivă a anunţat că a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală în urma transferului la echipa belgiană.

Pe un ton extrem de calm, Liviu Ciobotariu ne-a spus: “De mai bine de două ore stau şi eu pe telefon să îmi prind avocatul care m-a reprezentat la proces în Belgia. Eu nu am fost niciodată prezent în faţa unei instanţe din această ţară. Eu pot să vă spun că doar am semnat un contract de joc cu Standard. Nimic altceva. Nu ştiu de ce am fost condamnat. Nu am luat nici un ban în plus faţă de cei din contract.

Eu sper să nu fiu afectat cu nimic. Nici nu ştiu dacă trebuie să plătesc vreo amendă. Pe mine nu m-a anunţat nimeni şi nici nu mi-a venit vreo hîrtie oficială”.

47 de meciuri a jucat Liviu Ciobotariu la Standard Liege, în sezoanele 1999/2000 şi 2000/2001, fără să marcheze vreun gol

Închide ×