Ciocan vs Johnson

arbitru, Box, mihai leu, Cristian Ciocan, hammer, evil fight night, larsen
Cristian Ciocan

Cristian Ciocan îşi pune în joc centura europeană împotriva unui fost adversar al lui Vitali Klitschko.

Cristian Ciocan nu are frică de nimeni. Pe 20 decembrie, în gala de box Evil Fight Night, românul îşi pune la bătaie centura de campion european, pentru a treia oară în acest an. După ce i-a terminat înainte de limită pe Oleksi Mazikin, în februarie, şi Leif Larsen, în august, „The Hammer” dă piept cu Kevin „Kingspin” Johnson. Acesta este unul dintre cei mai temuţi boxeri ai categoriei grele. Johnson s-a bătut anul trecut cu campionul mondial Vitali Klitschko, dar a pierdut la puncte. Gala din 20 decembrie va avea loc, probabil, în Germania şi vor mai fi prezenţi şi alţi români: Flavius Biea, Giulian Ilie şi fraţii Lehăduş.

www.fanatik.ro

„Pe 20 decembrie, am pregătit pentru iubitorii boxului din România, dar şi din toată lumea, o nouă supergală, ce va fi transmisă în peste 68 de ţări. Organizat sub auspiciile forului mondial World Boxing Organization, evenimentul va reuni cei mai buni pugilişti ai momentului din lume, iar meciul vedetă va fi cel dintre Cristian „Hammer” Ciocan şi Kevin Johnson. Un alt amănunt important pentru români este acela că cel mai iubit boxer român din toate timpurile, Mihai Leu, va fi arbitru la această gală.”, a declarat Erol Ceylan, promoterul lui Cristi Ciocan si organizatorul galelor de box Evil Fight Night.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004