Life

Ciocniri pe toate fronturile la Survivor România. Ionuț Popa, schimb de replici cu CRBL

Consiliul de nominalizări de la Survivor România a scos la iveală o serie de probleme pe care concurenții nu le mai puteau ține sub preș. Săgețile au zburat din toate părțile.
05.04.2022 | 00:19
Ciocniri pe toate fronturile la Survivor Romania Ionut Popa schimb de replici cu CRBL
Ionuț Popa și CRBL s-au contrat la Survior România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Războinicii s-au poziționat legat de conflictul dintre TJ Miles-Marian Drăgulescu și restul echipei Faimoșilor, asta după ce comportamentul lui CRBL și Elena Chiriac a fost criticat în mod public de cei doi concurenți.

Multiple neînțelegeri la Survivor România. Echipa Faimoșilor e complet dezbinată

TJ Miles și Drăgulescu s-au plâns de faptul că în echipa lor CRBL și Elena Chiriac sunt agresivi și răutăcioși. Marian a precizat că până la unificare, au încercat să se apropie și să formează cu adevărat o familie, însă a remarcat apoi că Eduard CRBL a revenit la comportamentul pe care îl avea față de el în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a avut un meci de dus cu TJ Miles. Acesta a spus despre ea că este o fată rea, iar luptătoarea de taekwondo i-a zis că el confundă sinceritatea cu răutatea.

În tot haosul de la Faimoși au intervenit și câțiva dintre Războinici. Alex Nedelcu, Alex Delea și Ionuț Popa au luat cuvântul, după ce CRBL a spus că participanții din echipa albastră sunt dezordonați și că e inadmisibil să nu lase curățenie în urma lor. Ba mai mult, în discuția cu Ionuț Popa, CRBL a spus că asta dovedește că ei nu au cei 7 ani de acasă.

ADVERTISEMENT

„Sfidarea e una continuă”

„Am auzit multe vorbe și au fost foarte puține fapte de când cu unificarea asta. Toate promisiunile făcute echipei Faimoșilor s-au evaporat.

Sfidarea față de echipă e una continuă de când s-a întâmplat unificarea”, a spus Elena Chiriac despre TJ Miles, după ce l-a propus spre eliminarea, ca deținătoare a colanului de imunitate personală.

ADVERTISEMENT

„Unificarea a fost o binecuvântare pentru mine, Marian și Mari. Am ieșit dintr-o zonă toxică, dintr-o zonă unde rămâneam fără energie. Mi-am mușcat limba de mii de ori. Când intru pe traseu, eu aduc puncte. Sunt oameni inteligenți pe banca asta, oameni frumoși, dar răutatea acoperă treaba asta”, a fost declarația dură făcută de TJ Miles, punându-și la zid colegii.

„Elena a făcut ca pârâcioșii”

Elena s-a băgat apoi în discuție amintind că nu doar ea este deranjată de zgomotul pe care Războinicii îl fac dis-de-dimineață spărgând nucile de cocos. A spus că există și persoane din echipa albastră care sunt nemulțumite, dar nu au curajul să recunoască. Făcând referire la Oana Ciocan, aceasta s-a văzut nevoită să intervină și să lămurească situația. Bruneta a zis că de multe ori a spus în glumă că ar strânge-o de gât pe Duli pentru că face zgomot și o trezește, dar de aici până la tam-tam-ul pe care l-a prezentat Elena Chiriac e cale lungă.

ADVERTISEMENT

„Elena a făcut ca la clasa întâi, ca pârâcioșii. Noi ne înjurăm între noi, dar nu ne supărăm. Avem glumele noastre, dar ei nu își permit să glumească între ei”, a explicat și Delea.

Ionuț Popa vs. CRBL: „Empatizez cu alți oameni, nu cu el”

Au urmat apoi Ionuț Popa și CRBL, doi dintre greii actualului sezon. Antrenorul de fitness a declarat că CRBL nu are bunul simț de multe ori nici să dea „Bună ziua” și că el nu se crede vreun lider, așa cum l-a acuzat artistul, doar pentru că le dă sfaturi colegilor săi în legătură cu traseele.

„Nu suntem într-o competiție sportivă. E și sportivă, dar e și socială. E nevoie de un lider, dar nu înseamnă că dacă dau un sfat sunt lider.

Ieri dimineață i-am zis: Bună dimineața. Nu am auzit la fel din partea lui. Oricum empatizez cu alți oameni, nu cu el. Faptul că ar trebui să fim ordonați, da suntem ordonați, dar aici suntem la Survivor. Aici trebuie să te adaptezi”, a spus cu fermitate Popa.

„Nu cred că omul se schimbă. Îmi cer scuze cu salutul, Ionuț. De obicei răspund la salut. Am să răspund toată viața la un salut. Ori ești educat… Dacă acasă se duce la baie și-și face nevoile aici se adaptează și se c**ă în drum. Asta ține de cei 7 ani de acasă”, a replicat CRBL.

 

ADVERTISEMENT