Ciocniri violente între fanii lui Marseille și polițiști după finala pierdută cu Atletico. Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
17/05/2018, 09:26
Ciocniri violente între fanii lui Marseille și polițiști după finala pierdută cu Atletico. Video
Pe străzile din Marseille au avut loc ciocniri violente între fani și polițiști

Supărați de înfrângerea favoriților în finala Europa League, fanii lui Marseille au devastat străzile orașului. Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene și a făcut 20 de arestări.

Fancezii și-au ieșit din minți după ce Olympique Marseille a pierdut finala Europa League împotriva lui Atletico Madrid, scor 0-3. Au ieșit pe străzile orașului, au dat foc la tot ce le-a ieșit în cale și au vandalizat vitrinele magazinelor. Huliganii au început scandalul la scurt timp după fluierul de final.

Scenele de violență au fost surprinse de mai mulți martori pe camerele video. Peste 300 de polițiști au fost mobilizați pentru a interveni pe străzile din Marseille. Ultrașii au aruncat în forțele de ordine cu tot ce le-a picat în mână, iar polițiștii au ripostat cu gaze lacrimogene.

Ciocniri violente între fanii lui Marseille și polițiști

Au avut loc ciocniri violente între fanii lui Marseille și polițiști. Spiritele au fost calmate abia după miezul nopții, potrivit informațiilor furnizate de Poliția din Bouche-du-Rhone. Mai multe persoane au fost duse la secțiile de poliție pentru a fi audiate, iar 20 de persoane au fost arestate.

Închide ×