Fotbal intern

Dinamoviştii ameninţă un stelist: “Îţi tăiem picioarele!”

UPDATE 17:40 / Cioinac a dezvăluit că a fost ameninţat cu moartea de către fanii dinamovişti! "După meciul cu Viitorul am primit ameninţări din partea fanilor dinamovişti! Eu am greşit, nu...
25.02.2014 | 18:00

UPDATE 17:40 / Cioinac a dezvăluit că a fost ameninţat cu moartea de către fanii dinamovişti! “După meciul cu Viitorul am primit ameninţări din partea fanilor dinamovişti! Eu am greşit, nu familia mea! Mi s-au trimis mesaje că îmi bagă picioarele în ghips, că îmi taie picioarele şi să nu mă mai prindă pe la club, au fost mai multe lucruri. Am greşit tocmai din dorinţa de a face totul perfect în meciul cu Viitorul, am avut emoţii. Steaua este favorită, dar noi ne jucăm şansa”, a declarat mijlocaşul care a fost principalul vinovat pentru eşecul lui Dinamo din partida cu Viitorul.

Mijlocaşul lui Dinamo, Ionuţ Cioinac, susţine că declaraţiile de dragoste la adresa Stelei, apărute pe un site de socializare, nu-i aparţin. “Dacă mă mai uit pe siteuri, mai mult îmi fac rău. Sînt mulţi care mă înjură! E un cont fals pe Facebook care îmi foloseşte numele, dar nu am nici o legătură cu Steaua. Nu am venit la Dinamo să fac blaturi, nu am făcut în viaţa mea, nici nu ştiu cum se face”, a explicat Cioinac pentru Click. “Steaua Bucureşti înseamnă România! Trup şi suflet pentru culori: roşu-albaştru”, a fost mesajul care a iscat scandalul. Cioinac a descirs şi cele două faze în care a greşit în partida cu Viitorul şi care au adus, în cele din urmă, înfrîngerea formaţiei sale. “La faza autogolului nu am avut timp de reacţie, mingea mi-a venit puţin deasupra genunchiului, nu am putut nici să mă feresc, nici să dau în altă parte, iar la penalty din dorinţa de a face prea mult… Oricum, antrenorul şi colegii m-au încurajat şi mă vor ajuta să trec peste acest moment”, a spus mijlocaşul.

ADVERTISEMENT

 

Tags: