FANATIK îți spune cum poți prepara o ciorbă de miel cu tarhon, leuștean și smântână pentru masa de Paște. Chiar dacă nu se face tocmai ușor, merită să petreci câteva ore în bucătărie pentru această rețetă delicioasă.
Zilele de dinaintea Învierii Domnului sunt foarte pline pentru gospodine, care fac tot posibilul să pregătească cele mai bune feluri de mâncare pentru masa alături de cei dragi. Ciorba de miel este un preparat aparte, care nu lipsește din meniul de Paște.
Tarhonul, leușteanul și smântâna sunt ingredientele care îi dau ciorbei de miel un gust special și nu vei regreta eforturile depuse.
Ciorba de miel cu tarhon, leuștean și smântână este una dintre cele mai bune mâncăruri pe care trebuie neapărat să le ai la masa de Paște. Chiar dacă pare dificil să o prepari, la sfârșit vei obține un fel de mâncare care va primi toate laudele din partea celor dragi.
Îți trebuie câteva legume care să-i dea ciorbei o aromă desăvârșită, dar și anumite condimente pe care le poți adăuga după gust, în funcție de preferințele tale. Ai nevoie atât de smântână pentru gătit, cât și de smântână grasă fermentată pentru această ciorbă.
Ai nevoie de câteva ingrediente de bază pentru a face această ciorbă de miel, cu care sigur nu vei da greș! Află din rândurile următoare ce îți trebuie pentru acest preparat și ce pași trebuie să urmezi.
Pentru a prepara ciorba de miel ai nevoie de anumite ingrediente fără de care nu poți obține un rezultat bun, dar și de unele condimente care să-i ofere un gust uimitor.