Pariuri sportive

Evenimentele SPORTIVE care ne vor MARCA în 2015!

După ce am avut un 2014 plin de evenimente sportive, printre care o Cupă Mondială şi Jocurile Olimpice de iarnă, ne aşteptăm la un 2015 mai sărac în evenimente....
01.01.2015 | 00:18
Evenimentele SPORTIVE care ne vor MARCA in 2015

După ce am avut un 2014 plin de evenimente sportive, printre care o Cupă Mondială şi Jocurile Olimpice de iarnă, ne aşteptăm la un 2015 mai sărac în evenimente.

Toate speranţele românilor sînt puse în Simona Halep, care speră în 2015 să cîştige primul turneul de Mare Şlem din carieră, după ce anul trecut a jucat o finală la Roland Garros şi o semifinală la Wimbledon. Mai mult de atît, sperăm într-o evoluţie cît mai bună a naţionalei de handbal feminin a României la Cupa Mondială din decembrie.

FANATIK.RO vă prezintă cele mai importante evenimente din 2015, pe care românii le vor urmări cu sufletul la gură:

1. 4 ianuarie – Turneul de la Shenzen

Debutul Simonei Halep în noul an are loc în China, la turneul de la Shenzen. Românca este cap de serie, la un turneu la care participă pentru prima oară. Tot în luna ianuarie Simona mai joacă la Sydney şi la Australian Open, primul Mare Şlem al anului.

2. 4 ianuarie – Raliul Dakar

Cel mai important eveniment al debutului de an în sporturile cu motor debutează pe 4 ianuarie. Printre primii sportivi români care concurează în 2015 în competiţii internaţionale se numără, în prim-plan chiar, motocicliştii Emanuel Gyenes şi Marcel Butuza, care vor participa, din nou, la cel mai dificil Raliu-raid din lume, Dakar, programat în 2015 între 4 şi 17 ianuarie, cu 13 etape şi un kilometraj impresionant, de circa 9.200 km.

3. 17 ianuarie-8 februarie – Cupa Africii pe Naţiuni

Într-un an fără Campionat Mondial sau European, cel mai interesant turneu internaţional este Cupa Africii pe Naţiuni, care debutează în inauarie. Competiţia vine cu emoţii pentru participanţi, multe ţări cerînd să fie amînată competiţia din cauza virsului Ebola care a devastat Africa.

4. 27 mai – Finala Europa League

Finala din acest an a Ligii Europa se va disputa în Polonia. Din păcate pentru români, nici o echipă din România nu se va putea bate pentru un loc în ultimul act deoarece atît Steaua, cît şi Astra, au fost eliminate încă din faza grupelor.

5. 6 iunie – Finala Ligii Campionilor

Cea mai puternică competiţie intercluburi îşi dispută finala în acest an la Berlin. Favoritele la cîştigarea trofeului sînt deţinătoarea titlului, Real Madrid, germanii de la Bayern Munchen şi englezii de la Chelsea, antrenaţi de genialul Mourinho.

6. 11 august – Supercupa Europei

Sezonul competiţional se încheie cu Supercupa Europei, disputată între cîştigătoarea Ligii Europa şi cîştigătoarea Ligii Campionilor. Anul trecut s-au întîlnit Real Madrid şi Sevilla, ”galacticii” avînd cîştig de cauză, scor 2-0.

7. 5 decembrie-20 decembrie – Campionatul Mondial de handbal feminin

Fetele noastre ar fi putut să se califice în careul de aşi ai Campionatului European, însă neşansa, dar şi proasta organizare a ultimelor minute din meciurile cu Ungaria şi Danemarca au făcut ca ”tricolorele” să termine pe locul 9. Campionatul Mondial, dacă va fi gestiont mai bine de fetele noastre, ar putea fi unul încununat cu succes, semifinalele fiind un obiectiv realist.

Meciurile naţionalei României

29.03.2015: România – Insulele Feroe
13.06.2015: Irlanda de Nord – România
04.09.2015: Ungaria – România
07.09.2015: România – Grecia
08.10.2015: România – Finlanda