Sport

BOMBA ANULUI în lumea mondenă din România! VEDETELE au spus “DA”! Chiar acum FAC NUNTA SECRETĂ!

Ravnitul burlac Bobby Paunescu a hotarat sa se aseze la casa lui. Regizorul se casatoreste astazi cu iubita sa Alice Peneaca, fotomodel supercunoscut....
18.07.2015 | 16:57
BOMBA ANULUI in lumea mondena din Romania VEDETELE au spus DA Chiar acum FAC NUNTA SECRETA
ADVERTISEMENT

Ravnitul burlac Bobby Paunescu a hotarat sa se aseze la casa lui. Regizorul se casatoreste astazi cu iubita sa Alice Peneaca, fotomodel supercunoscut.

SFÎNTUL ILIE 2015: Ce trebuie să faci de SF. ILIE ca să ai spor tot anul 

Cei doi indragostiti au tinut totul secret si au pregatit totul in doar o saptamana. Nu au tiparit invitatii, tocmai pentru a pastra discretia, ci au chemat invitatii prin telefon.

ADVERTISEMENT

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Ceremonia si petrecerea vor avea loc in Studiourile Media Pro din Buftea. Bobby si Alice vor avea doua perechi de nasi, prieteni buni, de suflet. Este vorba despre Sebastiano Guardi (proprietarul unui celebru brand de pantofi de lux, un italian care provine dintr-o familie extrem de bogata din Sicilia) si sotia acestuia, Serena Guardi Menarini (cantareata si compozitoare, bunicul ei fiind un cunoscut afacerist in industria farmaceutica italiana). Mai mult decat atat, Serena a compus si muzica pentru unele filme ale lui Bobby, asa ca legatura celor doua cupluri este extrem de stransa.

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

Al doilea cuplu de nasi este format din George si Margaret Shu. Barbatul este un intreprinzator chinez care locuieste in America, in timp ce sotia sa este actrita in China. Astazi, cei doi vor face doar cununia civila, nunta urmand sa aiba loc in toamna.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Printre invitatii de seama se vor numara si Donald Kushner, producatorul filmului “Monster” si cel caruia actrita Charleze Theron i-a multumit pe scena cand i s-a decernat premiul Oscar pentru rolul interpretat.

 

Sursa: elle.ro