News

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, spune că ”doar un inconștient” ar vrea să fie primarul Bucureștiului

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, dă de înțeles că nu dorește să devină primarul Bucureștiului. Acesta spune că ”doar un inconștient” ar vrea să conducă ”cel mai problematic oraș din centrul și estul Europei”
21.05.2022 | 19:31
Ciprian Ciucu edilul Sectorului 6 spune ca doar un inconstient ar vrea sa fie primarul Bucurestiului
Ciprian Ciucu, despre posibiltatea de a deveni primarul Bucureștiului: ”doar un inconștient ar vrea asta”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ciprian Ciucu, unul dintre cei mai activi și vizibili în social media primari de sector din Capitală, a vorbit, sâmbătă, despre un posibil viitor al său în cel mai important post din administrația  Bucureștiului.

Ciprian Ciucu, despre posibiltatea de a deveni primarul Bucureștiului: ”doar un inconștient ar vrea asta”

Într-o perioadă în care Capitala are foarte multe deficiențe în ceea ce privește menținerea curățeniei, edilul Sectorului 6 a postat mai multe mesaje pe pagina sa de Facebook care anunță lucrări în Sectorul 6.

ADVERTISEMENT

În cea mai recentă, de sâmbătă, edilul vorbește de o campanie de curățenie începută de două luni și care continuă pentru că ”tot Bucureștiul are nevoie de curățenie”.

Un cetățean a înțeles, din ultimele acțiuni din zona online ale lui Ciprian Ciucu, că liberalul și-ar pregăti terenul pentru a-i lua locul lui Nicușor Dan, în viitor, în postul de primar general.

ADVERTISEMENT

”Ultimele postări par a fi construite pentru a anunța candidatura la Primăria General”, a scris bucureșteanul într-un comentariu.

Imediat, Ciprian Ciucu i-a răspuns și a dat de înțeles că nu se gândește la un astfel de pas.

”Nu mi-am dat suficient viața peste cap cu problemele din Sectorul 6, acum să mă scufund în abisul PMB (n.r. Primăriei Generale a Municipiului București)?

ADVERTISEMENT

Nu, mulțumesc. Deja nu îmi mai aparțin. Doar un inconștient ar vrea să fie primarul celui mai problematic oraș din centrul și estul Europei”, este replica edilului Sectorului 6.

Ciprian Ciucu, Facebook. Sursa foto: captură Facebook

Postarea lui Ciucu: ”E în Sectorul 6? Ne ocupăm noi! M-am săturat să trimit adrese în dreapta și în stânga, la cei care au diferite lucruri în administrare în Sectorul 6 să și le cer sa le întrețină ca lumea șisa nu se întâmple nimic. O vopsea, o amenajare de bază asigurăm noi. Gardul acesta n-a mai văzut vopseaua de ani buni.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu am mai postat, dumneavoastră știți, campania de curățenie, începută în urma cu aproape două luni, merge mai departe. Bun venit, noilor veniți, tot Bucureștiul are nevoie de curățenie!”

Ciprian Ciucu, aproape un an în postul de președinte PNL București

De aproape un an, Ciprian Ciucu conduce organizația locală PNL București. Acesta a fost ales în funcție  în iulie 2021, după ce a obținut mai multe voturi decât contracandidata sa, Violeta Alexandru.

Au fost 922 de voturi exprimate, dintre care Ciucu a obținut 498, Violeta Alexandru – 405, iar 19 au fost anulate.

ADVERTISEMENT
Tags: