News

Ciprian Ciucu, luat în râs când a sunat să reclame o cursă ilegală de mașini. Ce răspuns a primit de la Brigada Rutieră București

03.05.2021 | 12:36
Ciprian Ciucu luat in ras cand a sunat sa reclame o cursa ilegala de masini Ce raspuns a primit de la Brigada Rutiera Bucuresti
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a semnalat Brigăzii Rutiere din București, duminică seara, o cursă ilegală de mașini. Răspunsul pe care l-a primit a fost unul neașteptat.

”Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ciprian Ciucu spune că mașinile pe care le-a observat erau Lamborghini și mergeau cu peste 150 km/h prin centrul Capitalei. Când a sunat să reclame acest lucru, primarul din Sectorul 6 susține că a fost luat la mișto de un ofițer care ulterior i-a închis telefonul în nas.

Ciprian Ciucu, luat la mișto de un ofițer de la Brigada Rutiere București. ”Că de unde știu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas”

”Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

ADVERTISEMENT

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula.

Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut.

ADVERTISEMENT

Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas”, a relatat pe Facebook, primarul sectorului 6.

Ciprian Ciucu a transmis că va depune o plângere administrativă și le-a cerut cetățenilor să-i transmită dacă se lovesc de astfel de episode.

ADVERTISEMENT

”Două chestiuni:
(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.
(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu”, a scris primarul.

ADVERTISEMENT