News

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL București. Ce i-a transmis premierul Florin Cîțu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat joi că va candida pentru șefia filialei din Capitală a PNL, primind și un mesaj din partea prim-ministrului Florin Cîțu.
15.07.2021 | 22:02
Ciprian Ciucu primarul Sectorului 6 sia anuntat candidatura pentru sefia PNL Bucuresti Ce ia transmis premierul Florin Citu
ADVERTISEMENT

Ciucu a declarat in urmă cu câteva luni că ambii candidați la șefia PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu, i-au solicitat direct sau indirect susținerea în vederea congresului din septembrie 2021.

Primarul Sectorului 6 a povestit în urmă cu câteva luni cum a fost ironizat de către Brigada Rutieră București în momentul în care a semnalat o cursă ilegală de mașini.

ADVERTISEMENT

Ciprian Ciucu și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL București. Ce i-a transmis premierul

Ciucu și-a depus candidatura pentru șefia filialei București a Partidului Național Liberal, cu doar o zi înainte de termenul-limită pentru depunerea acestuia.

Primarul a fost însoțit de către premierul Cîțu la depunerea candidaturii care și de alți colegi din PNL care i-au transmis felicitări.

ADVERTISEMENT

“Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani.

Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine.

ADVERTISEMENT

Avem mult de muncă, în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine mă interesează in special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR”, a declarat Ciprian Ciucu prin intermediul unei rețele de interacțiune socială.

“Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 și președintele PNL sector 6, și-a depus astăzi candidatura la șefia PNL București. Ciprian chiar este un om care muncește! Mult succes, Ciprian! Și bine ai venit în echipa câștigătoare!”, a fost mesajul postat de către premier pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cum s-au derulat congresele PNL în ultimii 20 de ani. De la „dragă Ludovic” la amenințări cu plângeri penale

Ținând cont că sunt cuvinte dure care sunt aruncate dintr-o parte în alta, este greu de crezut că cei mai aprigi susținători ai celor doi candidați la șefia PNL vor mai rămâne colegi și după 25 septembrie.

Unele informații obținute pe surse susțin că Ludovic Orban a amenințat mai mulți colegi liberali din organizațiile care îi sunt ostile, deoarece ar avea anumite suspiciuni în legătură cu modalitatea în care sunt gestionate bazele de date cu membrii partidului.

De partea cealaltă, susținătorii lui Orban sunt acuzați de aceeași practică: “Pentru a asigura victoria unui anume lider la PNL Pitești, inspectorul școlar general «a înscris elevi de liceu în partid, deși conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanți până la 31 decembrie».

Acuzația de falsificare a convocatorului este gravă, însă atunci când elevii devin instrumente în bătăliile politice interne, cu sprijin de la șefa liberală a învățământului argeșean, se impun măsuri radicale de urgență”, a afirmat acum două săptămâni Alina Gorghiu.

ADVERTISEMENT