Fotbal intern

De ce a lipsit Ciprian Deac la ultimul meci al lui Culio la CFR Cluj. „E blocat în casă de două zile!”. EXCLUSIV

16.12.2019 | 22:18
De ce a lipsit Ciprian Deac la ultimul meci al lui Culio la CFR Cluj E blocat in casa de doua zile EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac nu a fost oprit nici în lot pentru meciul pe care CFR Cluj l-a disputat și l-a câștigat fără emoții în fața fostului lider Astra Giurgiu. Situația lui Deac a ridicat semne de întrebare, mai ales că era ultimul meci al veteranului Culio la CFR Cluj.

FANATIK a lămurit misterul absenței unuia dintre cei mai importanți ai ardelenilor tocmai la meciul la care cu siguranță și-ar fi dorit să fie pe teren. Ciprian Deac se confruntă cu o viroză puternică și nici nu a mai ieșit de sâmbătă din casă.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a lipsit de la CFR – Astra 2-0, ultimul meci al veteranului Emanuel Culio în Gruia

La câteva minute după finalul întâlnirii cu Celtic Glasgow, victoria cu 2-0 care a consfințit calificarea CFR-ului în primăvara europeană, Ciprian Deac a venit la zona media pentru interviuri.

Și-a creionat programul pentru următoarele zile. „Merg acasă și într-o oră cred că adorm pentru că sunt terminat de obosit. Trebuie să ne odihnim pentru că luni avem meci greu cu Astra, e neapărată nevoie să-l câștigăm și să revenim pe primul loc”, a spus Deac.

ADVERTISEMENT

Programul său a fost dat peste cap însă. A făcut recuperare vineri, după partida cu scoțienii, apoi a doua zi nu s-a simțit foarte ok. O viroză i-a creat probleme mari, pentru că nici nu a mai intrat în cantonament. A ratat astfel ultimul meci al colegului său Emanuel Culio la CFR.

De două zile e blocat în casă, nici nu a ieșit, a acuzat stări de vomă, probabil și din cauza unei indigestii”, au dezvăluit jucătorii CFR-ului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a cam fost ocolit de Dan Petrescu la ultimele meciuri din Casa Pariurilor Liga 1

Cele trei puncte cu Astra Giurgiu au readus CFR Cluj pe prima poziție a clasamentului. Realizarea este deosebit de importantă pentru Dan Petrescu, care are o clauză prin care poate pleca fără nicio pretenție financiară în această iarnă dacă e lider cu CFR.

Referitor la partida cu Astra Giurgiu, au mai existat absențe importante ale unor nume importante, nu doar Ciprian Deac. Nici Traore, Cestor sau Golofca nu au prins lotul, deși unii au fost în cantonament.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac nu a fost un obișnuit al primului 11 în acest sezon în meciurile din prima divizie. Cel puțin în ultimele 3 meciuri, cu Sepsi, la Botoșani și cu Astra Giurgiu, Deac nici nu a fost în lotul lui Dan Petrescu! Cu toate acestea este unul dintre golgeterii echipei în actualul sezon, chiar dacă împlinește 34 de ani în februarie 2020.

  • 10 meciuri și 6 goluri este bilanțul lui Ciprian Deac în actualul campionat
  • 1,1 milioane de euro este cota actuală a lui Deac, care mai are contract cu campioana până la finalul sezonului
ADVERTISEMENT