Fotbal intern

Ciprian Deac a primit rezultatele RMN-ului. Când s-ar putea întoarce pe gazon. Exclusiv

02.02.2021 | 13:36
Ciprian Deac a primit rezultatele RMNului Cand sar putea intoarce pe gazon Exclusiv
ADVERTISEMENT

Au fost emoții mari la CFR Cluj, după ce Ciprian Deac a ieșit accidentat în minutul 33 al meciului cu Chindia Târgoviște, câștigat în cele din urmă de ardeleni cu 1-0. FANATIK a aflat care este situația mijlocașului.

Ciprian Deac și-a prelungit recent contractul cu CFR Cluj până în 2024, însă i-a dat emoții lui Edi Iordănescu atunci când a cerut schimbare după doar 33 de minute, în meciul disputat la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Cel care a fost unul dintre oamenii de bază pentru CFR în ultimele trei ediții ale Ligii 1, toate câștigate, a simțit dureri la genunchi și a cerut să fie schimbat, însă totul a fost doar o măsură de precauție.

Ciprian Deac a primit rezultatele RMN-ului. Decizie inspirată a mijlocașului

Ajuns la 34 de ani, Ciprian Deac nu are de gând să renunțe prea curând la cariera de fotbalist și chiar a declarat că prelungirea contractuală pe care a semnat-o recent cu CFR ar putea să nu fie ultimul contract de jucător din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Însă pentru fotbalistul originar din Dej, meciul cu Chindia din etapa a 20-a a Ligii 1 ar fi putut fi un adevărat fiasco. În minutul 33, el a cerut schimbare după ce a simțit dureri la unul dintre genunchi.

FANATIK a aflat că Deac a fost doar precaut. El a ieșit preventiv, însă măsura a fost una foarte inspirată, deoarece fotbalistul a evitat, astfel, o potențială accidentare mult mai gravă.

ADVERTISEMENT
  • 6 goluri și 3 pase decisive a oferit Deac în acest sezon de Liga 1;
  • 16 apariții a strâns mijlocașul pentru CFR doar în campionat.

Ce zice radiografia. Ar putea juca împotriva Viitorului

Rezultatele RMN-ului efectuat de Ciprian Deac imediat după meci au fost bune, iar problemele mijlocașului nu sunt deloc grave. Conform informațiilor descoperite de FANATIK, în condiții normale, el ar putea fi pe teren contra Viitorului.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre echipa lui Edi Iordănescu și cea a lui Mircea Rednic este programat să aibă loc joi, 4 februarie, începând cu ora 20:00. Partida se va disputa pe terenul campioanei.

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 contra Chindiei Târgoviște, în deplasare, după un meci la capătul căruia gazdele au contestat arbitrajul lui Radu Petrescu. Chiar și așa, ardelenii s-au apropiat la doar un punct de liderul FCSB.

  • 5 titluri de campion a câștigat Ciprian Deac în România, cu CFR Cluj;
  • 3 Cupe și 3 Supercupe ale României a mai cucerit fotbalistul în Gruia.
ADVERTISEMENT