Ciprian Deac, amenințător înainte de Sevilla – CFR Cluj: ”Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie”. VIDEO

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Europa League
26/02/2020, 20:40
Ciprian Deac, amenințător înainte de Sevilla – CFR Cluj: ”Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie”. VIDEO
Căpitanul Ciprian Deac a făcut declarații amenințătoare înainte de meciul FC Sevilla - CFR Cluj, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League

Căpitanul Ciprian Deac a făcut declarații amenințătoare înainte de meciul FC Sevilla – CFR Cluj, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Ciprian Deac, amenințător înainte de Sevilla – CFR Cluj: ”Vom încerca să dăm 150 la sută”

”Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da sută la sută noi vom încerca să dăm 150 la sută. Sevilla este echipa favorită, noi vom încerca să compensăm prin dăruire”, a declarat amenințător Ciprian Deac înainte de Sevilla – CFR Cluj.

”Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie. Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus căpitanul ardelenilor în conferința de presă.

”Ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului”

”Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm ca la meciul de mâine să nu mai avem asemenea momente, pentru că este o echipă care dacă nu eşti atent te poate taxa în orice moment”, a explicat Deac.

Întrebat dacă partida cu FC Sevilla este cea mai importantă din cariera sa, Ciprian Deac a răspuns: ”Da, cred că şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului”.

Petrescu vrea o minune

Antrenorul Dan Petrescu speră la o minune în meciul retur FC Sevilla – CFR Cluj, din 16-imile de finală ale Europa League, și consideră că ar fi o minune dacă ardelenii ar ajunge la loviturile de departajare.

La rândul său, antrenorul formației FC Sevilla, Julen Lopetegui, s-a arătat temător la conferința de presă susținută înainte de meciul FC Sevilla – CFR Cluj. Tehnicianul spaniol i-a lăudat pe ardeleni, dar și întreg fotbalul românesc.

Arbitru cu noroc pentru CFR Cluj

CFR Cluj a remizat cu FC Sevilla, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League. Returul se va juca joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Partida de la Sevilla va fi arbitrată de letonul Andris Treimanis, cel care a condus la centru întâlnirea câștigată în acest sezon de CFR Cluj în deplasarea de la Celtic Glasgow, scor 4-3, în turul al treilea preliminar al Champions League.

Închide ×