Fotbal intern

Ciprian Deac este încântat de noua față a lui CFR Cluj cu Edi Iordănescu: „Jucăm fotbal!”

14.03.2021 | 23:42
Ciprian Deac este incantat de noua fata a lui CFR Cluj cu Edi Iordanescu Jucam fotbal
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac, veteranul lui CFR Cluj, este extrem de mulțumit de jocul prestat de CFR Cluj cu Poli Iași și consideră că echipa antrenată de Edi Iordănescu practică un joc plăcut.

CFR Cluj a reușit o partidă excelentă înaintea confruntării pentru primul loc din Casa Pariurilor Liga 1 cu FCSB și a ajuns la cinci meciuri fără gol primit.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a distrat cu lanterna Poli Iași, a egalat FCSB la puncte în fruntea clasamentului și așteaptă încrezătoare derby-ul de vinerea viitoare de pe Arena Națională.

Ciprian Deac e mulțumit de jocul prestat de CFR Cluj: „Ne-a ieșit nouă jocul foarte bine!”

Ciprian Deac a fost extrem de încântat de jocul prestat de CFR Cluj în partida cu Poli Iași și explică scorul zdrobitor pe fondul unei evoluții foarte bune a ardelenilor în această seară: „În astfel de meciuri, dacă nu intri concentrat… Am intrat bine de la început, ne-am creat ocazii și jucăm fotbal. Nu știu dacă jocul lor a fost modest. Ne-a ieșit nouă jocul foarte bine”.

ADVERTISEMENT

Veteranul clujenilor e de părere că cel mai important atuu al echipei sale este forța și unitatea grupului pregătit de Edi Iordănescu: „Formăm un grup foarte puternic și suntem o echipă bună a campionatului”, a mai spus fotbalistul.

„Ne lipsesc jucători importanți si am jucat cu gândul la ei. Și la Mario Camora care a devenit tătic și pentru cei din staff care au COVID-19. Formăm o echipă frumoasă și chiar suntem bucuroși”, a încheiat fericit Ciprian Deac la finalul partidei câștigate cu 4-0 împotriva celor de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Marius Bilașco se plânge că FCSB are o zi în plus de odihnă față de CFR Cluj: „E un lucru extrem de important!”

Marius Bilașco nu se lasă păcălit de victoria la scor în fața moldovenilor și antrenorul secund al clujenilor deja se gândește la meciul cu rivala FCSB: „Am avut atitudine, o foarte bună organizare și am știut exact ce trebuie să facem. E al cincilea meci în care nu primim gol, un lucru foarte important. Asta trebuie să ne dea încredere pentru următoarele partide. Noi știm că toți jucătorii CFR-ului sunt valoroși.

Ar fi greșit să laud un jucător în acestă seară, pentru că toți s-au ridicat la înălțime. Nu prea ai ce să găsești rău. Trebuie să fim echilibrați. Partida a trecut, pentru noi urmează cel mai important meci din acest an. Meciul ăsta a trecut, e istorie, probabil băieții vor savura puțin în această seară victoria, dar de mâine trebuie să ne gândim la FCSB”.

ADVERTISEMENT

Oficialul clujenilor este nemulțumit de program și consideră că ziua în plus pe care FCSB o va avea poate face diferența sau cel puțin este un avantaj real pentru jucătorii lui Toni Petrea: „Jucăm vineri, avem o zi mai puțin decât FCSB de odihnă. Un lucru extrem de important. Urmează deplasarea la București. La un meci cu asemenea miză trebuie să fim realiști și să ne dăm seama că partida de vineri e cea mai importantă”, a mai spus Bilașco.

Obiectivul principal al celor de la CFR Cluj este în opinia lui Marius Bilașco recuperarea jucătorilor infectați cu coronavirus și a celor accidentați. Fostul fotbalist nu o exclude însă nici pe Craiova din lupta la titlu: „FCSB e o echipă în formă. Ne batem umăr la umăr în acest moment, dar să nu uităm Craiova. Pentru noi e foarte important să recuperăm jucătorii și să aibă antrenorul cât mai mulți jucători valizi, să aibă de unde alege”, a concluzionat antrenorul secund al lui CFR Cluj.

„Omrani vine după o perioadă lungă de secetă, e important, îi dă moral, îi dă încredere. Sunt lucruri pozitive pe care el ar trebui să le analizeze la această partidă. La următoarea partidă trebuie să facem mult mai mult decât în această seară” – Marius Bilașco

ADVERTISEMENT