Fotbal intern

Ciprian Deac îl apără pe Cosmin Contra: ”Suntem campioni la scuze”

12.09.2019 | 21:36
Ciprian Deac il apara pe Cosmin Contra Suntem campioni la scuze

Mijlocașul Ciprian Deac a sărit în apărarea lui Cosmin Contra, după ce selecționerul a fost extrem de criticat după meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Campionatului European din 2020. ”Tricolorii” au avut două prestații mediocre și după ce au pierdut în fața ibericilor, scor 1-2, au învins la limită modesta reprezentativă malteză, scor 1-0.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.60 este cota pentru ”2 solist la meciul Macedonia – Slovenia”. Vezi aici toate cotele!

Ciprian Deac îl apară pe Cosmin Contra: ”Să ne uităm şi la jucători”

”Dacă noi, jucătorii, nu credem, atunci lumea din jurul nostru de ce să mai creadă? Este important că noi credem, e important că suntem la mâna noastră şi totul depinde doar de noi. E clar că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine ca lumea să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii, suntem acolo, vrem şi încercăm să dăm totul pe teren”, a declarat jucătorul formației CFR Cluj într-o conferință de presă.

”E clar că am întâlnit un adversar foarte puternic. Nu vreau să caut scuze, pentru că noi, jucătorii români, suntem campioni la scuze şi găsim tot timpul, dar cred că ar fi bine să vedem puţin şi realitatea şi să ne vedem exact limitele. Am văzut că toată lumea dă în selecţioner, dar eu zic să ne uităm şi la jucători. Eu cred că vina este a noastră, nu a selecţionerului”, a spus Ciprian Deac în apărarea lui Cosmin Contra.

Ciprian Deac în timpul unui antrenament al echipei naționale a României

Becali nu-l mai vrea pe Contra selecționer

Cel mai critic la adresa selecționerul Cosmin Contra a fost finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, care a fost supărat și pentru faptul că niciun jucător de la formația sa nu a fost convocat pentru întâlnirile cu Spania și Malta. Latifundiarul din Pipera a spus că tehnicianul trebuie să plece cât mai repede pentru că nu poate duce echipa la turneele finale și a spus că este dispus să dea 800.000 mde euro ca acesta să părăsească postul.

Nume mari ale fotbalului românesc l-au criticat pe Cosmin Contra pentru alegerile tactice pe care le-a făcut la cele două partide din preliminarii. Foștii internaționali Cornel Dinu, Ilie Dumitrescu și Dorinel Munteanu nu au avut milă de selecționer, mai ales pentru felul cum s-au prezentat ”tricolorii” la întâlnirea cu Malta de la Ploiești.