Fotbal intern

Ciprian Deac îl așteaptă cu nerăbdare pe Dan Petrescu la CFR Cluj: „Ne înjură? Mie chiar îmi place!”

26.02.2019 | 18:05
Ciprian Deac il asteapta cu nerabdare pe Dan Petrescu la CFR Cluj Ne injura Mie chiar imi place

Dan Petrescu are șanse mari să revină pe banca CFR-ului înainte de startul play-off-ului, iar toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare. Ciprian Deac, unul dintre veteranii din vestiarul ardelenilor, are doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului alături de care a reușit să câștige titlul în Liga 1 Betano.

Deac nu este deranjat nici de modul în care Dan Petrescu se comportă în timpul meciurilor cu jucătorii săi.

Ciprian Deac îl așteaptă cu nerăbdare pe Dan Petrescu la CFR Cluj

“Ştie foarte bine să unească, să ne ţină aproape, să luptăm unul pentru celălalt. Este foarte important să ne ajutăm mult în teren. Acolo am făcut diferenţa anul trecut.

Că ne înjură? Mie chiar îmi place. Glumesc. Este clar că se enervează foarte uşor, dar mie îmi place un asemenea antrenor. Când îl văd pe bancă, parcă îmi dă putere să alerg mai mult şi să vreau mai mult.

Este foarte calm. La pauză, nu l-am văzut niciodată nervos. Este nervos doar în timpul meciurilor. La antrenamente, este un om foarte calm, un om foarte bun, un om care simte jucătorul“, a declarat Ciprian Deac pentru Telekom Sport.

După plecarea lui Dan Petrescu în China, CFR Cluj a avut mari probleme. Cu Edi Iordănescu și ulterior cu Toni Conceicao pe banca tehnică, echipa din Gruia a fost scoasă din preliminariile Ligii Campionilor de Malmo, iar din preliminariile Europa League a fost eliminată rușinos de Dudelange, din Luxemburg.

Totuși, CFR Cluj este sigură de primul loc în clasament la finalul sezonului regulat, ardelenii având trei puncte peste FCSB, formație cu care stau mai bine în meciurile directe. Totodată, CFR are un avans de șase puncte față de Craiova, ocupanta locului 3.

CFR joacă două meciuri cu Sepsi în această săptămână, primul în sferturile Cupei României, iar celălalt în ultima etapă a sezonului regulat.