Fotbal intern

Ciprian Deac, înainte de FCSB-CFR: „Nici un egal nu va fi un dezastru”

28.04.2018 | 14:24
Ciprian Deac inainte de FCSBCFR Nici un egal nu va fi un dezastru

FCSB-CFR este considerată o adevărată finală pentru Liga 1. Cu o victorie obținută duminică, CFR ar trece din nou pe primul loc al Ligii 1, cu doar trei etape rămase de disputat, în timp ce înfrângerea încheie în mare măsură lupta la titlu, în condiţiile în care FCSB ar avea cinci puncte avans, plus avantajul confruntărilor directe.

Veteranul celor de la CFR Cluj, Ciprian Deac, a comentat partida dintre FCSB și CFR:

“Jucând contra Stelei, contra FCSB-ului, tot timpul eşti motivat, vrei să dai mai mult şi acest meci e special pentru că după meci s-ar putea să se decida şi campioana. Încărcătură e mereu dacă vrei ceva de la fotbal şi dacă vrei să obţii ceva. Atât timp cât te baţi acolo sus, cât vrei să câştigi campionatul, e normal să fie presiune. E clar că e o presiune suplimentară că suntem acolo sus, suntem aproape şi ne gândim că ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ce am facut bun în acest an.”

Ciprian Deac nu vrea să pună presiune pe colegi înainte de FCSB-CFR

„Va trebui să obţinem victoria, dar nici un egal nu va fi un dezastru pentru că mai sunt trei etape, iar ei au două deplasări destul de grele din punctul meu de vedere. Meciul de duminică ne va arăta dacă am meritat să luăm campionatul sau nu. Se întâlnesc cele mai bune echipe cu jucătorii cei mai buni şi cred ca aceasta va fi finala!”, a mai spus Ciprian Deac, la conferință de presă dinainte de partida dintre FCSB și CFR Cluj.

FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:45. Partida va fi transmisă în format LIVE Video și LIVE Text de FANATIK.RO.

Tags: